Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 349.000,– k.k.

WILT U OOK WONEN IN DE GROOTSTE 2/1 KAPWONING IN ZIJN KLASSE EN HECHT U WAARDE AAN EEN UITSTEKENDE STAAT EN EEN SFEERVOLLE AFWERKING EN BENT U EEN TUINLIEFHEBBER DIE VAN PRIVACY HOUDT?

In een moderne woonomgeving staat deze in 2002 door Groothuis Woningbouw gerealiseerde comfortabele versie van een jaren 30-woning met een aangebouwde geïsoleerde bijkeuken, geïsoleerde verlengde garage (6.80 x 2.64m) en schitterend aangelegde tuin met vlonder aan het water.

WOONRUIMTE
In vergelijking tot andere woningen is de maatvoering van 9.72 x 6.27 zeer royaal. Deze woning heeft zelfs meer ruimte te bieden dan menig vrijstaand woonhuis. De indeling is uitermate praktisch waardoor de aanwezige ruimte optimaal benut wordt.

MODERN WOONCOMFORT
Deze door Groothuis Woningbouw gerealiseerde woning is gebouwd met toepassing van verzwaarde betonnen binnenmuren en vloeren, volledig geïsoleerd en daardoor zeer comfortabel en energiezuinig. De degelijke bouwmethode zorgt er bovendien voor dat contactgeluiden met de aangrenzende woning minimaal zijn. Het mooie metselwerk, de lichte steen en de fraaie kapconstructie zorgen voor een onderscheidende uitstraling. Door de goede staat van onderhoud en de reeds uitgevoerde moderniseringen zijn de werkzaamheden ook in de toekomst slechts beperkt.

Ter verdere vergroting van het wooncomfort zijn onder andere de volgende verbeteringen uitgevoerd:
• luxe designkeuken in landelijke stijl (2016)
• eigentijdse afwerking van wanden in de keuken in ‘betonlook’ (2016)
• begane grond v.v. stijlvolle plavuizen (2016) i.c.m. comfortabele vloerverwarming
• 8 hoogwaardige en zeer gunstig gesitueerde zonnepanelen (2016), waardoor de huidige energielasten slechts € 95,– per maand bedragen
• hemelwaterafvoeren gedeeltelijk uitgevoerd in zink (2017)
• mooie overdekte loungeruimte (2017)
• doordacht aangelegde achtertuin met fraaie beplanting, mooie zichtlijnen, uitstekend bruikbare vlonder aan het water en optimale privacy (2017)
• buitenzijde professioneel geschilderd (2019)

SITUERING
De gunstige ligging op het zuidwesten heeft een positief effect op de lichttoetreding in de woning en zorgt voor een aangename sfeer. De achterzijde grenst aan een fraaie waterpartij. Hierdoor is de afstand ten opzichte van de achterliggende woningen relatief groot waardoor de privacy optimaal is.

PERCEEL
Het verzorgd aangelegde perceel is 345 m² groot. De achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten en grenst aan het water. De aanwezige houten vlonder vormt een fraaie verbinding tussen de tuin en het water. Bij de inrichting is rekening gehouden met een optimale privacy. Aan de voorzijde is een ruime oprit met meerdere parkeervoorzieningen aanwezig. Langs de garage loopt een breed pad zodat de achtertuin goed bereikbaar blijft.

BIJZONDERHEDEN
• bouwjaar 2002, woonoppervlakte ca. 150 m² (excl. garage)
• de bijgevoegde plattegronden zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de exacte maten voor u van belang zijn bieden wij u graag de mogelijkheid om deze ook zelf op te nemen
• wij maken onze foto’s zelf en zonder groothoeklens, waardoor deze een realistisch beeld geven van de ware grootte

Plattegronden

WOONRUIMTE
• entree/hal met toilet, uitgebreide meterkast
• lichte L-vormige woonkamer met straatgerichte erker
• tuingericht eetgedeelte met tuindeuren en aangrenzend terras
• luxe designkeuken (in hoekopstelling en v.v. natuurstenen aanrechtblad, fraaie schouw en professioneel fornuis)
• geïsoleerde bijkeuken met achterentree en toegang tot garage

1E VERDIEPING
• ruime overloop met raampartij voor extra lichttoetreding
• 3 grote slaapkamers (resp. ca. 16, 15 en 11 m²), waarvan 1 met balkon
• eenvoudige maar keurige badkamer (geheel betegeld in lichte kleurstelling en v.v. douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting)

2E VERDIEPING
• bereikbaar door middel van vaste trap
• slaap-/werkkamer (ca. 17 m²) v.v. 2 dakramen
• rondom extra bergruimte achter de knieschotten

Op basis van bijgevoegde plattegronden maakt onze architect Farzad Salehi met 3D-techniek interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag maken wij hiervoor een afspraak met u.

De wijk ‘Wolveschans’ wordt gekenmerkt door een ruime opzet, waterpartijen en opvallend veel groen. De van oudsher reeds aanwezige boomwallen zijn behouden gebleven, waardoor deze recent ontwikkelde woonomgeving een vriendelijke uitstraling heeft. Veel bewoners waarderen deze wijk vanwege de nabijheid van het centrum, de aanwezigheid van diverse scholen en sportvoorzieningen, het rustige karakter, de diversiteit en de kindvriendelijke opzet.

VOORZIENINGEN
Leek is zeer centraal gelegen in de stedendriehoek Groningen, Assen en Heerenveen. Het is een gemoedelijk dorp en met een uitgebreid en gevarieerd winkelaanbod, diverse scholen ( zowel lager- als middelbaar) en veel sportfaciliteiten.

De afwisselende natuurrijke omgeving bestaat uit weilanden omzoomd door oude boomwallen, diverse uitgestrekte bossen, heidevelden en fraaie zandverstuivingen. Het nabij gelegen Leekstermeer, het grootschalige natuurgebied ‘De Onlanden’ en Landgoed Nienoord vormen unieke recreatieve voorzieningen. Fiets- en wandelmogelijkheden zijn talrijk.

BEREIKBAARHEID
Door de gunstige situering op korte afstand van de snelweg A7, is de bruisende stad Groningen uitstekend bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld met een bushalte op loopafstand. Hierdoor is Groningen in ca. 25 minuten bereikbaar.