Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 249.000,– k.k.

Deze woning is verkocht

VINDT U HET PRETTIG OM IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING TE WONEN…..OP FIETSAFSTAND VAN HET BRUISENDE CENTRUM EN HECHT U WAARDE AAN EEN GOEDE BEREIKBAARHEID, EEN PRAKTISCHE INDELING, 3 SLAAPKAMERS EN EEN LEUKE TUIN?

Vanaf de ringweg rijdt u zo de woonomgeving van ‘De Hunze’ binnen.
De diversiteit en de strakke vormgeving van de bebouwing, de centraal gesitueerde speelweide en de gemoedelijke straat vallen direct op. Deze woonwijk biedt met name voor jonge gezinnen een prettige leefomgeving.

RUIMER DAN GEDACHT
De rechte wanden, de diverse raampartijen, de gunstige indeling en een optimale benutting van alle beschikbare ruimte zorgen ervoor dat deze woning ruimer aanvoelt dan de voorzijde doet vermoeden. Mocht extra ruimte wenselijk zijn dan is de realisatie van een opbouw op het platte dak mogelijk.

NIET LUXE, WEL VERRASSEND
Bij binnenkomst is de verrassende indeling merkbaar. Dit is één van de redenen waarom de huidige eigenaren er met veel plezier wonen. Grootschalige moderniseringen hebben niet plaatsgevonden. Vanwege de mooie locatie en de goede basis van deze woning is het uitvoeren van verbeteringen absoluut de moeite en de investering waard.

De woning is gelegen in een plezierige woonomgeving met veel groen, op ca. 15 fietsminuten van het bruisende centrum van Groningen. Veel bewoners waarderen deze wijk vanwege het rustige karakter, de diversiteit , de kindvriendelijke opzet en de aanwezigheid van voorzieningen in de nabijheid.

PRETTIGE TUIN
Het perceel is 155 m² groot. Aan de achterzijde is een aangename tuin, waar u zowel van zon als ook van de schaduw kunt genieten. De houten overkapping en de aangrenzende fietsenberging zijn erg praktisch.
De achtertuin is ook via het achterliggende pad goed bereikbaar.

Aan de voorzijde is een diepe voortuin aanwezig, waardoor het gevoel van privacy en rust meer aanwezig zijn.

BIJZONDERHEDEN
• bouwjaar 1991, woninginhoud ca. 290 m³, woonoppervlakte ca. 100 m²
• de dakbedekking is in 2018 vernieuwd
• de eigenaar heeft zelf een nieuwe woning gekocht waarop nog een voorbehoud van toepassing is, wij informeren u graag over de mogelijkheden
• wij maken onze foto’s zelf en zonder groothoeklens, waardoor deze een realistisch beeld geven van de woonkwaliteiten en de ware grootte
• de bijgevoegde plattegronden zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de exacte maten voor u van belang zijn bieden wij u graag de mogelijkheid om deze ook zelf op te nemen

Plattegronden

WOONRUIMTE
• lichte hal/entree, meterkast, toilet
• straatgerichte en lichte woonkamer met tuingericht eetgedeelte (samen bijna 38 m²)
• dichte tuingerichte keuken (ruim en functioneel) met tuindeur, waarbij de keuken eenvoudig is samen te voegen met het eetgedeelte

1e VERDIEPING
• trapopgang met ruime overloop
• grote L-vormige slaapkamer met gunstig geplaatste kastenwand en praktische werkplek
• 2 slaapkamers
• eenvoudige en functionele badkamer v.v. ligbad met douche, wastafel en toilet
• wasruimte met aansluiting voor wasmachine en droger

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

De woning is gelegen in een plezierige woonomgeving met veel groen, op ca. 15 fietsminuten van het bruisende centrum van Groningen. Veel bewoners waarderen deze wijk vanwege het rustige karakter, de diversiteit , de kindvriendelijke opzet en de aanwezigheid van voorzieningen in de nabijheid.

BEREIKBAARHEID
Vanwege de ligging nabij de ringweg is de bereikbaarheid per auto prima. De nabijheid van de snelwegen A7 en A28 zorgt voor goede verbindingen naar omliggende steden.

Tevens een bushalte met uitstekende verbindingen naar het centrum of hoofdstation is op loopafstand aanwezig.