Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 289.000,– k.k.
Deze woning is verkocht

“HIER WORD IK BLIJ VAN, OP DEZE PLEK KAN IK OUD WORDEN”

Waar vind je het nog?…………………een comfortabele semi-bungalow met een fijne woonkamer, slaapkamer en badkamer op de begane grond in een woonomgeving waarbij zowel het groen als de winkels op loopafstand aanwezig zijn.

GENIETEN VAN RUST, PRIVACY & VEILIGHEID
Deze woning is uitermate geschikt voor mensen die waarde hechten aan rust, privacy en een veilige woonomgeving. Dit komt met name door de ligging in een rustige straat aan het einde van een ‘hofje’, de gunstige situering van de omliggende bebouwing en de diepe voor- en achtertuin.

VOORZIENINGEN OP KORTE AFSTAND
Deze woning biedt de uitzonderlijke combinatie van rust en voorzieningen. De uitgebreide voorzieningen van winkelcentrum Marsdijk liggen op korte afstand, ideaal voor de dagelijkse boodschappen. Diverse bushaltes en een groot busstation zijn in de nabijheid, hierdoor is zowel het centrum als de bruisende stad Groningen uitstekend bereikbaar.

INTERIEUR
Het interieur voelt ruim en licht aan, wat het wonen zeer prettig maakt. De grote raampartijen en de gunstige zonligging zorgen voor veel lichttoetreding. In afwijking van de gebruikelijke indeling met een zij-entree, is de entree bij deze woning aan de voorzijde gesitueerd.
Het gevolg is met name een gemakkelijk indeelbare woonkamer. De wanden en vloeren zijn weliswaar goed, maar dienen wel opnieuw afgewerkt te worden.

BOUWKUNDIGE STAAT
Het is zichtbaar dat deze omstreeks 1991 degelijk gebouwde woning altijd met veel plezier bewoond is. Er is zorgvuldig aandacht besteed aan het buitenonderhoud en de tuinaanleg. Modernisering van de binnenzijde heeft niet plaatsgevonden. De keuken en de 2 aanwezige badkamers zijn eenvoudig, echter wel uitstekend bruikbaar.

Vanwege de mooie locatie en de goede bouwkundige basis zijn de voor de modernisering en verdere afwerking benodigde tijd en investering absoluut de moeite waard!

‘THUISSLAPERS & THUISWERKERS’
Vanwege de aanwezigheid van een grote slaapkamer en badkamer op de begane grond en drempelloze vloeren is deze woning uitermate geschikt voor mensen die zo lang mogelijk in hun eigen huis willen blijven wonen.

Ook voor mensen die inmiddels gewend zijn aan ‘thuiswerken’ biedt de kamer op de begane grond een prima oplossing. De combinatie met de 2 kamers op de verdieping zorgt ervoor dat zowel ouderen als jonge gezinnen deze woning prima kunnen bewonen.

WONEN IN HET GROEN
Het fraaie perceel is 265 m² groot. De op het zuidwesten gesitueerde achtertuin maakt het genieten van mooie zomerdagen volop mogelijk.
De voortuin is dieper dan gebruikelijk waardoor er een grotere afstand is ten opzichte van de straat. Prettige bijkomstigheid is het vrije uitzicht op de tegenoverliggende groenstrook, waarop diverse beeldbepalende oude bomen staan. Op 25 meter afstand ligt een aangrenzende groenstrook met fraaie waterpartij waarbij het heerlijk wandelen is.

PARKEREN
Aan de voorzijde is een ruime eigen parkeerplaats voor de aangebouwde garage aanwezig. In de directe omgeving zijn ruim voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar.

BIJZONDERHEDEN
• gebruiksoppervlakte wonen ca. 100 m², overige inpandige ruimte ca. 30 m², inhoud ca. 285 m³
• aan de tuinzijde zijn 2 elektrische en afzonderlijk bedienbare zonneschermen in frisse kleuren aanwezig
• onze foto’s zijn gemaakt zonder groothoeklenzen, waardoor deze een realistisch beeld geven van de ware grootte
• de bijgevoegde plattegronden en 3D-impressies zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Indien de exacte maten voor u van belang zijn, bieden wij u graag de mogelijkheid om deze ook zelf op te nemen.

Plattegronden

WOONRUIMTE
• ruime entree/hal, met binnendoor naar garage (6.00 x 2.75m), toilet
• tuingerichte woonkamer (met ramen over de volle breedte, waardoor veel lichttoetreding, fraai zicht op de tuin en tuindeur)
• opvallend ruime straatgerichte eetkeuken
• tuingerichte slaapkamer (met tuindeur) en aangrenzende badkamer (v.v. douche en wastafelmeubel)

1E VERDIEPING
• ruime overloop met groot zijraam voor extra lichttoetreding en extra bergruimte achter het knieschot
• tuingerichte slaapkamer (met dakraam)
• straatgerichte slaapkamer (met dakraam)
• eenvoudige badkamer (douche, wastafel en toilet)

2E VERDIEPING
• bereikbaar door middel van vlizotrap
• zolderberging met stahoogte

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

UITGEBREIDE VOORZIENINGEN
Assen is één van de oudste plaatsen van de provincie Drenthe en wordt gewaardeerd vanwege het ‘dorpse’ en gemoedelijke karakter in combinatie met een hoogwaardig voorzieningenniveau.
In deze plaats zijn o.a. goede supermarkten, basisscholen en middelbaar onderwijs, een uitgebreid winkelbestand, gezellige horecagelegenheden en diverse sportverenigingen aanwezig. Ook de medische voorzieningen zijn van een hoog niveau met zelfs het moderne Wilhelmina Ziekenhuis op 10 autominuten.

BEREIKBAARHEID
De op- en afrit van de snelweg A28 is in 5 autominuten bereikbaar. Omliggende plaatsen zijn hierdoor snel en goed bereikbaar. Bovendien is er een uitgebreid netwerk van fietspaden aanwezig.