Object details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 55.000,– k.k.

OP ZOEK NAAR EEN PRAKTISCHE OPLOSSING VOOR DE HUISVESTING VAN UW GROEIENDE ONDERNEMING OF EEN UIT DE HAND GELOPEN HOBBY EN IS GOEDE BEREIKBAARHEID BELANGRIJK?

Op een steenworp afstand van de rondweg om Roden en nabij de bruisende stad Groningen staat deze bedrijfsunit van ca. 35 m² met bijbehorende parkeerplaats.

GESCHIKT VOOR DIRECT GEBRUIK
Door de complete afwerking is deze bedrijfsunit geschikt voor direct gebruik. De aanwezige voorzieningen zijn onder andere:
• gas, water, elektra en riolering
• compleet uitgevoerde elektrische installatie met verlichting
• verwarming d.m.v. Reznor heater
• spoelbak met warmwatervoorziening
• Hörmann sectionaaldeur
• ABUS muuranker, zodat uw spullen ook buiten veilig staan

De unit is geschikt voor diverse doeleinden en is zowel zakelijk als hobbymatig goed te gebruiken. Vanwege het droge binnenklimaat ook uitermate geschikt voor stalling van uw dierbare oldtimer(s) of opslag van inboedel.

AFMETINGEN
Deze bedrijfsunit heeft onderstaande afmetingen
• 4.90m breed en 7.15m diep
• totale hoogte 3.60m
• sectionaaldeur 3.0 x 3.0m

Opvallend is dat deze unit met 4.90m breder is dan gebruikelijk.

GEMAKKELIJK IN- EN UITRIJDEN
De huidige eigenaar ervaart het als een groot voordeel dat deze bedrijfsunit verspringt t.o.v. de omliggende units. De unit ligt iets verder naar achteren, waardoor er aan de voorzijde meer ruimte is. Gemakkelijk in- en uitrijden is hierdoor mogelijk.

BIJZONDERHEID
• onze foto’s zijn gemaakt zonder groothoeklenzen, waardoor deze een realistisch beeld geven van de ware grootte

RODEN
De aantrekkingskracht van het in de kop van Drenthe gesitueerde brinkdorp Roden is groot. Dit komt tot stand doordat het een geliefde woonplaats is voor velen vanwege de goede bereikbaarheid, het hoge voorzieningenniveau, de sfeervolle uitstraling van het dorp en de natuurrijke omgeving.

Vanwege de centrale ligging nabij de provinciegrens van Groningen en Friesland is sprake van een relatief groot verzorgingsgebied. Bovendien is Roden vanuit Groningen, Assen en Drachten snel bereikbaar.
De actieve Zakenkring van Roden en de Vereniging voor Volksvermaken zetten zich in om de aantrekkingskracht van Roden te behouden en uit te breiden. Jaarlijks worden er meerdere drukbezochte evenementen georganiseerd.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is uitstekend door de ligging nabij uitvalswegen.
Hierdoor liggen plaatsen als Groningen, Assen en Drachten binnen handbereik. Ook het openbaar vervoer is prima geregeld met zelfs een bushalte aan het begin van de straat.