Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 330.000,– k.k.
Deze woning is verkocht

HECHT U WAARDE AAN VRIJ UITZICHT EN PRIVACY EN BENT U OP ZOEK NAAR EEN ONDERSCHEIDEND VORMGEGEVEN WOONHUIS MET 3 VOLWAARDIGE WOONLAGEN EN 5 SLAAP-/STUDEERKAMERS?

Op een mooie locatie in een rustige en kindvriendelijke woonomgeving staat deze fraaie 2/1kapwoning met aangebouwde bijkeuken, verlengde garage met carport en zongerichte achtertuin met verrassend veel privacy.

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN
Dit woonhuis onderscheidt zich van andere woningen door onder andere:
• moderne vormgeving met 3 woonlagen, uitstekend bruikbare 2e verdieping (vanwege hoge kapconstructie) en 5 slaap-/studeerkamers
• een praktische indeling met veel lichttoetreding
• sfeervolle straatgerichte woonkamer met mooie erker en houtkachel, tuingerichte eetkeuken (samen bijna 50 m²)
• moderne keuken (2018)
• zongerichte tuin met veel privacy
• aangebouwde stenen garage met zijpad en ruime parkeergelegenheid op eigen terrein

UITZICHT & PRIVACY
Opvallend is het vrije uitzicht over de straat en de nabijgelegen groenstrook. De privacy wordt versterkt doordat de afstand ten opzichte van nabijgelegen woningen relatief groot is en de achterliggende woningen laag zijn. Hierdoor zijn de privacy en het uitzicht ook op langere termijn gewaarborgd.

BOUWKUNDIGE STAAT
Deze in 1993 gerealiseerde woning is degelijk gebouwd, volledig geïsoleerd en daardoor heel comfortabel. De goede bouwmethode zorgt er bovendien voor dat contactgeluiden met de aangrenzende woning minimaal zijn. De hoge gootlijn, het in 2 kleuren uitgevoerde metselwerk en de fraaie erker aan de voorzijde zorgen voor een eigentijdse uitstraling. Door de goede staat van onderhoud zijn de onderhoudswerkzaamheden ook in de toekomst slechts beperkt.

INTERIEUR
Het lichte interieur voelt ruim en prettig aan. Het is merkbaar dat deze woning altijd met veel plezier is bewoond.

PERCEEL
Het perceel (250 m²) bestaat uit een voortuin met 2 eigen parkeervoorzieningen, een zijpad langs de garage en een op het zuidwesten gesitueerde achtertuin. De achtertuin is grotendeels bestraat, waardoor het onderhoud minimaal is.

BIJGEBOUWEN
In opdracht van de huidige eigenaar is de woning in 2005 v.v. een geïsoleerde bijkeuken. Naast een 2e keukenblok zijn hierin ook de voorbereidingen voor een wasmachine-aansluiting aanwezig.
Van hieruit is ook de verlengde garage (7.00 x 2.90m) bereikbaar. Uit praktische overwegingen is aan de voorzijde nog een carport met lichtkoepel gerealiseerd. Bijkomend voordeel is dat de entree van de woning hierdoor ook overdekt is.

BIJZONDERHEDEN
• inhoud ca. 370 m³, woonoppervlakte ca. 130 m²
• buitenzijde professioneel geschilderd (2020)
• mooie lamel parketvloer in woonkamer en keuken
• elektrisch zonnescherm beneden en 3 elektrische rolluiken op de verdieping
• dakbedekking garage vernieuwd (2015)
• wij maken onze foto’s zelf en zonder groothoeklens, waardoor deze een realistisch beeld geven van de woonkwaliteiten en de ware grootte
• de bijgevoegde plattegronden zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de exacte maten voor u van belang zijn bieden wij u graag de mogelijkheid om deze ook zelf op te nemen

Plattegronden

WOONRUIMTE
• hal/entree met garderobe, gunstig gesitueerd toilet, uitgebreide meterkast met aansluiting glasvezelkabel
• straatgerichte L-vormige woonkamer met houtkachel en erker, waardoor mooi zicht op de tegenoverliggende groenstrook
• tuingerichte moderne keuken (2018) in hoekopstelling en met diverse apparatuur
• compleet uitgevoerde bijkeuken met tuindeur en binnendoor naar garage

1E VERDIEPING
• recht boven elkaar geplaatste trapopgang, waardoor extra ruimte voor de slaapkamers
• 3 slaapkamers
• opvallend grote en neutraal uitgevoerde badkamer (v.v. ligbad, douche, wastafelmeubel, toilet, aansluiting wasmachine en droger en zijraam dat zorgt voor lichttoetreding en een extra ventilatie)

2E VERDIEPING
• bereikbaar door middel van vaste trap, overloop met vaste kast
• grote slaapkamer v.v. vaste kasten en extra dakraam
• slaap-/werkkamer v.v. extra dakraam en bergruimte

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

Deze woning is gelegen nabij de rand van het gemoedelijke maar actieve brinkdorp Roden, nabij de provinciegrens van Groningen. Kenmerkend is de landelijke ligging in het voor Drenthe typerende coulisselandschap. Een landschap, waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig zijn. De natuurrijke omgeving bestaat uit weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen, nabijgelegen bossen en het waterrijke natuurgebied ‘De Onlanden’ waarvan het Leekstermeer onderdeel uitmaakt. Fiets- en wandelmogelijkheden zijn in de directe omgeving volop aanwezig.

VOORZIENINGEN
Naast een uitgebreid winkelaanbod en een supermarkt op loopafstand zijn er diverse scholen (zowel lager- als voortgezet onderwijs), sfeervolle horecagelegenheden en uitgebreide sportfaciliteiten in de nabijheid aanwezig. Een recreatieve trekpleister van formaat is het nabijgelegen Landgoed Mensinge met een historie die terug gaat tot 1381. Daarnaast heeft het dorp als bijzonderheden nog een eigen theater (de Winsinghhof) en een fraaie golfclub (Holthuizen).

BEREIKBAARHEID
De bruisende stad Groningen is zowel met de auto, bus en fiets uitstekend bereikbaar. Het openbaar vervoer in de regio is goed geregeld met meerdere bushaltes op 5 minuten loopafstand.