Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 265.000,– k.k.
Deze woning is verkocht

KLEIN VAN BUITEN & VERRASSEND RUIM VAN BINNEN…ZOEKT U EEN NETTE 2/1 KAPWONING MET GROTE GEÏSOLEERDE GARAGE/HOBBYRUIMTE (8.76 x 2.73m) EN BIJKEUKEN (3.94 x 2.00m)…..EN HECHT U WAARDE AAN ZORGELOOS WONEN, MODERN WOONCOMFORT EN LAGE MAANDELIJKSE LASTEN?

In de gemoedelijke en groene woonomgeving van De Gorn staat deze woning met leuke tuin.

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN
Deze woning onderscheidt zich onder andere door:
• leuke plek in een groene woonomgeving
• nette staat van bewoning en onderhoud
• licht interieur en goede afwerking
• praktische indeling met prettige maatvoering
• aanwezigheid van een grote garage en parkeervoorzieningen op eigen terrein
• met zorg aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin met achterom

GOEDE STAAT
Deze in 1983 gebouwde 2/1 kapwoning is op een zorgvuldige manier verbouwd, gemoderniseerd en onderhouden. Hierdoor verkeert de woning in goede staat en is deze met slechts geringe investeringen naar eigen smaak aan te passen. Ideaal voor mensen die geen behoefte hebben aan veel extra werk!

INTERIEUR
Het interieur is vanwege de lichte kleuren, de vele raampartijen en de gunstige zonligging opvallend licht. Zowel de keuken als het sanitair zijn neutraal uitgevoerd en bovendien van goede kwaliteit. Het aanwezige stucwerk zorgt voor een mooie afwerking van de wanden.

LAGE MAANDELIJKSE LASTEN
Ook de bijkomende maandelijkse lasten van deze woning zijn relatief laag. Dit komt met name door de energiezuinigheid en de goede staat van onderhoud.

PERCEEL
Het hoekperceel is 201 m² groot. De onderhoudsarme achtertuin is opvallend diep zodat er, ondanks de ligging op het noordwesten, gehele dag zon staat. De achtertuin is zowel via de garage als het naastliggende pad uitstekend bereikbaar. De voortuin is fraai aangelegd en vormt daardoor een mooi verlengstuk van de woonruimte.

BIJZONDERHEDEN
• inhoud circa 295 m³ (excl. garage en bijkeuken), woonoppervlakte circa 100 m² (excl. garage en bijkeuken)
• buitenzijde professioneel geschilderd in 2020
• tijdens de bouw van de garage is rekening gehouden met mogelijkheid tot realisatie van slaapkamer en badkamer op begane grond
• wij maken onze foto’s zelf en zonder groothoeklens, waardoor deze een realistisch beeld geven van de woonkwaliteiten en de ware grootte
• de bijgevoegde plattegronden zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de exacte maten voor u van belang zijn bieden wij u graag de mogelijkheid om deze ook zelf op te nemen

Plattegronden

BEGANE GROND
• mooie hal met kastenwand en modern toilet (2015)
• een lichte straatgerichte woonkamer met tuingerichte eetkamer (o.a. v.v. lichte plavuizenvloer met comfortabele vloerverwarming en provisiekast)
• fraaie keuken met klassieke uitstraling en diverse apparatuur
• woonkamer, eetkamer en keuken samen bijna 45 m²
• geïsoleerde bijkeuken (2001) met diverse aansluitingen, tuindeur en binnendoor naar garage
• grote geïsoleerde (waaronder ook deur en vloer) garage (2001) met o.a. v.v. betonvloer, elektrische bedienbare garagedeur, separate tuindeur, ramen voor extra lichttoetreding, wateraansluiting en verwarming

1e VERDIEPING
• 3 slaapkamers (resp. ca. 13, 10 en 7 m²), waarvan 1 met dakkapel
• moderne badkamer (2011) v.v. ruime douche, wastafelmeubel, verbeterde ventilatiemogelijkheden en vergroot dakraam voor extra lichttoetreding

2e VERDIEPING
• door middel van vlizotrap bereikbare zolderberging (v.v. dakraam)

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

In deze woonomgeving is rust en ruimte nog volop aanwezig. De afwisselende natuurrijke omgeving bestaat uit weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen, diverse uitgestrekte bossen, heidevelden en fraaie zandverstuivingen.
Tolbert en Leek zijn vanwege de korte afstand inmiddels aan elkaar verbonden. Met name de uitstekende voorzieningen worden door velen gewaardeerd.
Recreatieve trekpleister van formaat zijn het nabijgelegen Landgoed Nienoord, het Leekstermeer en het grootschalige natuurgebied ‘De Onlanden’. In deze natuurrijke woonomgeving zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden.

VOORZIENINGEN
Het sfeervolle dorp Tolbert biedt samen met het aangrenzende dorp Leek uitstekende voorzieningen waaronder diverse scholen ( zowel lager- als middelbaar, winkels, supermarkten, restaurants en ontspanningsmogelijkheden.

BEREIKBAARHEID
Door de gunstige situering op korte afstand van de snelweg A7, is de bruisende stad Groningen in ca. 25 minuten bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld met een bushalte op loopafstand. Vanwege de korte afstand, de natuurrijke omgeving en de mooi aangelegde paden maken velen gebruik van de fiets om naar Groningen te gaan.