Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 549.000,– k.k.
DEZE WONING IS VERKOCHT

BENT U EEN RUSTZOEKER EN EEN TUINLIEFHEBBER EN IS HET OOK UW WENS OM COMFORTABEL TE WONEN AAN DE RAND VAN HET DORP, OP KORTE AFSTAND VAN VOORZIENINGEN?

Aan de rand van het dorp staat deze zeer zorgvuldig bewoonde en goed onderhouden woning met 5 slaapkamers (waarvan 1 op de begane grond), een grote garage en een opvallend diepe tuin (ca. 60 meter) met
vrij uitzicht en optimale privacy.

MOOIE LOCATIE
De woonomgeving is aangelegd in een periode waarin een ruime opzet, veel groen en grote diversiteit aan bebouwing nog vanzelfsprekendheden waren. Vanwege de ligging aan gemeentegroen, is het gevoel van privacy en vrij uitzicht ook op langere termijn gewaarborgd. Rust, ruimte en het zicht op de ondergaande zon zijn hier nog altijd mogelijk. Prettig is dat de ligging aan de rand van dorp gecombineerd wordt met de nabijheid van uitgebreide voorzieningen.

BOUWKUNDIGE STAAT
Deze woning is met verstand van het aannemersvak gebouwd omstreeks 1983. De bouwmethode is zeer degelijk en de isolerende voorzieningen zijn aanzienlijk beter dan voor die tijd gebruikelijk. Het is zichtbaar dat deze woning nog altijd met veel plezier wordt bewoond door de 1e eigenaar.
Ter verdere verbetering van het wooncomfort en ter vermindering van de onderhoudswerkzaamheden zijn o.a. de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
• woonkamer is aanzienlijk vergroot door aanbouw van een mooi vormgegeven serre (1998)
• hoogwaardige en stijlvolle Bax keuken (2004)
• moderne en strak uitgevoerde badkamer in lichte kleurstelling (2009)
• moderne toiletruimte (2009)
• Remeha Calenta Hr-combiketel (2015) en diverse leidingen vernieuwd
• professioneel schilderwerk buitenzijde (2018) in combinatie met jaarlijkse controle

EIGENTIJDS EN LICHT INTERIEUR
Bij binnenkomst valt het ruime, eigentijdse en lichte interieur direct op.
Door de hoge gootlijnen biedt ook de bovenverdieping verrassend veel ruimte. Vanwege diverse verbeteringen is de woning veel moderner dan het oorspronkelijk bouwjaar doet vermoeden. De woning is afgewerkt in een lichte en neutrale kleurstelling. De grote raampartijen en de gunstige zonligging zorgen voor veel extra lichttoetreding.

PERCEEL
Door aankoop van meerdere percelen is de huidige grootte maar liefst 1.581m². De achtertuin is circa 60 meter diep en bestaat uit een groot gazon met meerdere terrassen. De aanwezige privacy is vele malen groter dan van vergelijkbare woningen. Aan de voorzijde is een ruime oprit met meerdere parkeervoorzieningen aanwezig. Het naastgelegen (afgesloten) pad is eigendom van de gemeente, echter ook bruikbaar door de eigenaar van De Hulst. Het voordeel is dat de diepe achtertuin hierdoor goed bereikbaar is.

GARAGE
De woning is v.v. een grote aangebouwde garage (3.75 x 7.25m), die ook van binnenuit bereikbaar is. De garage is v.v. een geïsoleerde spouwmuur, een zwaar uitgevoerde betonvloer, een grote zolder en een garagedeur met daarnaast een aparte loopdeur. Vanwege de degelijke bouwmethode is deze garage tevens geschikt te maken voor andere doeleinden, zoals een slaapkamer met badkamer of kantoor/praktijkruimte.

BIJZONDERHEDEN
• inhoud ca. 580 m³ (excl. garage), woonoppervlakte ca. 210 m²
• vanwege verbeterde isolerende voorzieningen is energielabel B van toepassing
• de eigenaar heeft een voorkeur voor oplevering na de zomer 2019, graag informeren wij u over de mogelijkheden
• voor snelle verbindingen is er ook een glasvezelkabel aanwezig

Plattegronden

WOONRUIMTE
• ruime en lichte entree/hal met modern toilet, uitgebreide meterkast en stijlvolle glazen deur naar de living
• fraaie L-vormige living (met lichte parketvloer, haardpartij en tuindeuren), mooi vormgegeven serre, tuingerichte keuken (totaal ca 80 m².)
• tussenhal met achterentree en ruime provisiekast
• tuingerichte werkkamer (ca. 9 m²)
• ruime garage met diverse aansluitingen en grote zolderberging

1E VERDIEPING
• bereikbaar door middel van fraaie trapopgang
• ruime en lichte overloop
• 4 slaapkamers (waarvan 1 met loggia en vaste kastenwand) resp. ca. 18, 12, 10 en 9 m²
• modern en grote badkamer v.v. ruime inloopdouche, wastafelmeubel, wandtoilet en ligbad

2E VERDIEPING
• bereikbaar door middel van vlizotrap
• ruime zolderberging met stahoogte en groot dakraam voor extra lichttoetreding

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

Deze woning is gelegen aan de rand van het gemoedelijke maar actieve brinkdorp Roden, nabij de provinciegrens van Groningen. Kenmerkend is de landelijke ligging in het voor Drenthe typerende coulisselandschap. Een landschap, waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig is. De natuurrijke omgeving bestaat uit weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen, nabijgelegen bossen en het waterrijke natuurgebied “De Onlanden” waarvan het Leekstermeer onderdeel uitmaakt. Fiets- en wandelmogelijkheden zijn volop aanwezig.

VOORZIENINGEN
Naast een uitgebreid winkelaanbod zijn er diverse scholen en sportfaciliteiten in de nabijheid aanwezig. Een recreatieve trekpleister van formaat is het nabijgelegen Landgoed Mensinge. Daarnaast heeft het dorp als bijzonderheden nog een eigen theater (de Winsinghhof) en een fraaie golfclub (Holthuizen).

BEREIKBAARHEID
De bruisende stad Groningen is zowel met de auto, bus en fiets uitstekend bereikbaar. Het openbaar vervoer in de regio is goed geregeld met meerdere bushaltes en zelfs een groot busstation op korte afstand.