Woning details

Informatie over de woning

Vraagprijs:
€ 369.000,– k.k.

Waar kan dat nog?…..Lopen naar het centrum en toch genieten van optimale rust & privacy…..Dat kan in kleinschalig appartementencomplex ‘De Noordstate’.

Letterlijk aan de rand van het winkelgebied in Grootegast staat dit verrassend vormgegeven appartement, gelegen op de 1e verdieping en tevens bovenste woonlaag.

Geen penthouse, maar toch…..
Met dezelfde woonkwaliteiten, hoewel dit appartement formeel geen penthouse mag heten. De Noordstate bestaat weliswaar uit 3 woonlagen, waarbij dit appartement op de 1e verdieping gesitueerd is, echter hierbij is van bovenburen geen sprake. Bovendien gelegen op een hoek met meer privacy en rust dan normaal het geval is.

Rust & Privacy
Een vaak gehoorde uitspraak van onze klanten is: “ik ben zo bang om de privacy die ik in mijn huidige woning heb op te geven”. Begrijpelijk, maar in dit geval niet nodig om de volgende redenen:
• De Noordstate is een kleinschalig complex bestaande uit slechts 6 appartementen
• slechts 3 appartementen komen uit op de woonlaag van dit appartement
• geen boven- en onderburen (vanwege de onderliggende garages)
• hoeklocatie met uitzicht op het groen en optimale lichttoetreding
• gunstige situering van de omliggende bebouwing
• op loopafstand van het park ‘De Notaristuun’

Plezierig wonen
Vanwege een ruime maatvoering, een doordachte indeling en de toepassing van veel glas zult u versteld staan van de ruimte en de mooie lichtinval. Het zorgvuldig bewoonde appartement is goed onderhouden. De keuken en het sanitair zijn eenvoudig maar functioneel uitgevoerd.

Genieten van het buitenleven
Groot voordeel is de aanwezigheid van 2 balkons, waarvan één op het Oosten en één op het Westen. Hierdoor kunt u vrijwel de gehele dag genieten van het buitenleven. Vanwege de lage raampartijen vormt het terras bij de woonkamer een fraai verlengstuk van de woonruimte. Voor extra comfort is het terras aan de achterzijde voorzien van een elektrisch bedienbaar (vlakliggend) zonnescherm.

Gemakkelijk & goed parkeren
Dit appartement heeft een goed toegankelijke eigen garage op de begane grond, die ook vanuit de binnenzijde bereikbaar is.

Vereniging van Eigenaren
De bijdrage aan de financieel gezonde Vereniging van Eigenaren bedraagt € 150 per maand.

Bijzonderheden
• bouwjaar 2001, woonoppervlakte ca. 115 m² en 25 m² buitenruimte
• woonkamer, keuken en hal zijn v.v. een goede laminaatvloer
• wij maken onze foto’s zelf en zonder groothoeklens, waardoor deze een realistisch beeld geven van de woonkwaliteiten en de ware grootte
• de bijgevoegde plattegronden zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de exacte maten voor u van belang zijn bieden wij u graag de mogelijkheid om deze ook zelf op te nemen.

Plattegronden

Indeling complex
Beveiligde entree met video/intercom en toegang tot ruime centrale hal met automatische deuren, liftinstallatie en brede trapopgang.

Indeling appartement
• hal/entree van het appartement zelf, separaat toilet met fontein, uitgebreide meterkast
• opvallende lichte woonkamer met fraai vormgegeven erker, toegang tot dakterras
• eenvoudige maar zorgvuldig gebruikte keuken in u-opstelling
• praktische bijkeuken met bergruimte en opstelplaats voor wasmachine en droger
• 2 slaapkamers, waarvan één met toegang tot aangrenzend dakterras
• grote en functionele badkamer met douche en wastafel.

In het Groningse coulisselandschap zijn rust en ruimte nog altijd aanwezig. De natuurrijke omgeving bestaat uit weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen, waardoor fraaie vergezichten en een intieme sfeer nog vanzelfsprekendheden zijn. Fiets- en wandelmogelijkheden zijn hier volop.

Het actieve dorp Grootegast wordt door velen gewaardeerd vanwege de gemoedelijke sfeer en de uitstekende voorzieningen.

Voorzieningen
Het gemoedelijke dorp biedt uitstekende voorzieningen waaronder diverse winkels, supermarkten, restaurants en ontspanningsmogelijkheden zoals een openluchtzwembad en een groot sportcomplex

Bereikbaarheid
De stad Groningen is prima te bereiken met het openbaar vervoer. Een bushalte bevindt zich op loopafstand. Vanwege de ligging op 10 autominuten van de snelweg A7 zijn omliggende steden zoals Groningen, Drachten en Heerenveen zeer goed bereikbaar.