Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 425.000,– k.k.

Deze woning is verkocht

WILT U OOK GENIETEN VAN DE RUST EN DE PRIVACY VAN EEN LIGGING AAN DE DORPSRAND…..EN HECHT U WAARDE AAN NATUUR & CENTRUMVOORZIENINGEN IN DE NABIJHEID, EEN FRISSE UITSTRALING, VERRASSEND VEEL WOONRUIMTE EN EEN EXTRA SLAAP-/WERKKAMER OP DE BEGANE GROND?

Aan de rand van het dorp, in een historierijke woonomgeving, staat dit in 1993 gerealiseerde woonhuis met aangebouwde garage en bijkeuken.

WOONKWALITEITEN
Deze woning onderscheidt zich met name vanwege de onderstaande kwaliteiten:
• verrassend ruime maatvoering (die aan de voorzijde niet direct waarneembaar is maar aan de achterzijde des te meer)
• degelijke bouwmethode, goede staat van onderhoud en zorgvuldige bewoning
• 4 slaap-/werkkamers (waarvan 1 op de begane grond, waardoor ook thuiswerken prima mogelijk is)
• grote garage met ruime zolderberging
• gunstige zonligging en grote raampartijen zorgen voor veel lichttoetreding
• besloten tuin met optimale privacy
• zowel de natuur als de voorzieningen liggen binnen handbereik

EIGENTIJDS & LICHT INTERIEUR
Deze woning is weliswaar niet nieuw, maar het interieur oogt grotendeels nog steeds fris en eigentijds. Doordat de gebruikte materialen en kleuren zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd is er sprake van eenheid en een tijdloze uitstraling. Door de vele raampartijen (waarvan enkele van onder tot boven lopen) is de lichttoetreding optimaal en wordt de buitenruimte met groot terras een verlengstuk van de binnenruimte.

UITGEVOERDE VERBETERINGEN
In opdracht van de huidige eigenaar is de woning op onderstaande punten verbeterd:
• moderne en stijlvolle keuken (2019)
• buitenzijde professioneel geschilderd (2019)
• afwerking binnenzijde in frisse en neutrale kleuren (2019)
• realisatie van een groot terras, grenzend aan de woonkamer (2020)
• nieuwe Remeha Avanta Hr-combiketel geplaatst (2021)

PERCEEL
Het perceel is 684 m² groot. De zongerichte achtertuin is bijna 25 meter breed en bestaat uit een groot gazon met daarnaast een aan de woonkamer grenzend terras. Vanwege de ligging op het zuiden biedt de achtertuin volop zon. De bomenwal zorgt ervoor dat er ook aangename schaduwplekken zijn. Aan de voorzijde is een ruime oprit met toegang tot de garage aanwezig. Prettige bijkomstigheid is het uitzicht over de volle lengte van de straat aan de voorzijde.

GARAGE
De garage is met een afmeting van 6.90 x 3.65 m (het achterste deel is 3.11 m) groter dan gebruikelijk. Hierdoor is naast voldoende ruimte voor een auto tevens extra ruimte voor fietsen e.d. De garage is v.v. een betonvloer, mooie dubbele houten deuren aan de voorzijde en een separate tuindeur aan de achterzijde. Een grote opening in de zoldervloer maakt dat ook grote spullen gemakkelijk opgeborgen kunnen worden.

Vanwege de hoge kapconstructie (nokhoogte 3.0 m) en het feit dat deze zowel boven de garage als de bijkeuken loopt is er veel extra bergruimte beschikbaar.

EXTRA SLAAP-/WERKKAMER MOGELIJK
De bergruimte boven de garage is tevens geschikt te maken als extra slaap-/werkkamer. De architect heeft hiervoor alvast een ontwerp gemaakt. Deze suggestie is als laatste plattegrond bij de overige tekeningen en impressies toegevoegd.

BIJZONDERHEDEN
• inhoud ca. 500 m³, gebruiksoppervlakte ca. 135 m²
• begane grond grotendeels v.v. een marmeren vloer in combinatie met comfortabele vloerverwarming
• de bijgevoegde plattegronden en 3D-impressies zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de exacte maten voor u van belang zijn bieden wij u graag de mogelijkheid om deze ook zelf op te nemen.
• onze foto’s zijn gemaakt zonder groothoeklenzen, waardoor deze een realistisch beeld geven van de woonkwaliteiten en de ware grootte

Plattegronden

WOONRUIMTE

• ruime entree/hal met uitgebreide meterkast, toilet en toegang tot slaap-/werkkamer
• zowel straat- als tuingerichte lichte L-vormige woonkamer
• tuingerichte moderne keuken met opvallend groot aanrechtblad
• toegang tot bijkeuken met keukenblok, aansluitingen voor wasmachine en droger, achter-entree en binnendoor naar garage

1e VERDIEPING
• overloop met grote bergkast
• 3 slaapkamers (waarvan 1 met kastenwand over de volledige lengte en een aangrenzend balkon met ochtendzon)
• vanwege de riante afmeting van één van de slaapkamers is deze gemakkelijk te splitsen in 2 kamers
• badkamer met ruime douche, ligbad, wastafelmeubel, toilet en dakraam

EXTRA SLAAP-/WERKKAMER MOGELIJK
De bergruimte boven de garage is tevens geschikt te maken als extra slaap-/werkkamer. De architect heeft hiervoor alvast een ontwerp gemaakt. Deze suggestie is als laatste plattegrond bij de overige tekeningen en impressies toegevoegd.

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

De sfeervolle woonomgeving laat zich het beste typeren als een typisch coulisselandschap. Een landschap waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig zijn. De afwisselende natuurrijke omgeving bestaat uit weilanden omzoomd door karakteristieke oude boomwallen, diverse sloten, meerdere vijverpartijen en bossen.

VOORZIENINGEN
Marum is zeer centraal gelegen tussen de bruisende stad Groningen en de actieve plaatsen Drachten, Heerenveen en Leeuwarden. De ligging in het landelijke gebied wordt gecombineerd met de goede voorzieningen van een gemoedelijk dorp. Diverse voorzieningen zoals 2 basisscholen, kinderopvang, supermarkten, sport- en ontspanningsmogelijkheden (waaronder een mooi openlucht zwembad) zijn binnen handbereik. Fiets- en wandelmogelijkheden zijn in deze natuurrijke woonomgeving volop aanwezig.

BEREIKBAARHEID
Vanwege de centrale ligging en de nabijheid van de snelweg A7 zijn omliggende plaatsen als Groningen en Drachten binnen 20 autominuten bereikbaar. Ook het openbaar vervoer vanuit Marum is goed geregeld en bushaltes zijn in de nabijheid aanwezig.