Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 310.000,– k.k.
DEZE WONING IS VERKOCHT

HECHT U OOK WAARDE AAN EEN RUIME MAATVOERING EN EEN ONDERSCHEIDENDE UITSTRALING EN WILT U DIT GRAAG COMBINEREN MET HET UITZICHT EN DE PRIVACY VAN EEN GROENE WOONOMGEVING?

Aan de door groen omzoomde Doornakker staat deze in 1993 gebouwde ‘Groothuiswoning’ met 4 ruime slaapkamers, geïsoleerde bijkeuken, aangebouwde stenen garage (7.25 x 2.90m), besloten zongerichte tuin en een groot dakterras.

INTERIEUR
Reeds bij binnenkomst vallen de ruime maatvoering, de goede lichttoetreding en het fraaie uitzicht op de tegenoverliggende groenstrook direct op. Reden temeer waarom de woning sinds 1998 door de huidige eigenaar met veel plezier wordt bewoond.

MODERN WOONCOMFORT
Deze door Groothuis Woningbouw gerealiseerde woning is gebouwd met toepassing van verzwaarde betonnen binnenmuren en vloeren, volledig geïsoleerd en daardoor comfortabel en energiezuinig. Het mooie metselwerk, de lichte steen en de fraaie studio op de 2e verdieping met groot dakterras zorgen voor een onderscheidende uitstraling.
De woningen van Groothuis worden geroemd vanwege de praktische indeling en de goede lichttoetreding. Ten opzichte van andere woningen wordt deze woning aan de binnenzijde door velen als geluidsarm ervaren.
Door de royale maatvoering (ca. 9.40 x 6.20 m) en de toepassing van rechte wanden heeft deze woning verrassend veel ruimte te bieden.

GARAGE
De aangebouwde stenen garage is ruimer dan gebruikelijk omdat deze reeds bij de oorspronkelijke bouw verlengd is tot 7.25m. Bijkomend voordeel is dat de garage ook vanuit de bijkeuken bereikbaar is. In plaats van de gebruikelijke metalen kanteldeur zijn er aan de voorzijde 2 fraaie houten deuren aanwezig. Aan de achterzijde is nog een aparte loopdeur waardoor ook de achtertuin via de garage bereikbaar is.

PERCEEL
Het perceel (269 m²) bestaat uit een diepe voortuin met grote oprit en een op het zuidwesten gesitueerde besloten achtertuin. De achterliggende woningen zijn lager dan gebruikelijk. Dit komt zowel de privacy als de bezonning ten goede. Vanwege het naast de garage gelegen pad is de achtertuin goed bereikbaar. Als fraai verlengstuk van de tuin is er op de 2e verdieping nog een groot dakterras aanwezig, waar u optimaal kunt genieten van de ochtendzon.

BIJZONDERHEDEN
• inhoud ca. 405 m³ (exclusief garage), woonoppervlakte ca. 145 m²
• volledig geïsoleerd en v.v. Vaillant Hr-combiketel (2008)
• de bijgevoegde plattegronden en 3D-beelden zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de exacte maten voor u van belang zijn bieden wij u graag de mogelijkheid om deze ook zelf op te nemen.
• onze foto’s zijn gemaakt zonder groothoeklenzen, waardoor deze een realistisch beeld geven van de ware grootte

Plattegronden

WOONRUIMTE
• zijentree met hal en toilet
• lichte en straatgerichte L-vormige woonkamer met tuingericht eetgedeelte
• tuingerichte keuken (in hoekopstelling met diverse apparatuur) en tuindeuren
• woonkamer en keuken zijn samen ruim 50 m²
• geïsoleerde bijkeuken (2.00 x 2.90 m) met diverse aansluitingen, tuindeur en binnendoor naar garage

1E VERDIEPING
• ruime en lichte overloop met raam in de zijgevel
• 3 opvallend lichte slaapkamers (resp. ca. 15, 15 en 10 m²), waarvan 1 met grote vaste kastenwand
• grote badkamer v.v. ligbad, vergrootte doucheruimte, toilet, wastafel en raam voor optimale lichttoetreding en goede ventilatie

2E VERDIEPING
• bereikbaar door middel van een vaste trap
• sfeervolle en lichte studio van maar liefst 25 m², welke uitstekend bruikbaar is als slaap-/of werkkamer, bovendien is er een mooi dakterras

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

De woning is gelegen in de ruime opgezette en moderne woonomgeving van de 5e Verloting, nabij de rand van het gezellige brinkdorp Roden en Nieuw Roden. De straat wordt hoofdzakelijk gebruikt door omwonenden, waardoor deze rustig en kindvriendelijk is. Deze wijk wordt gekenmerkt door veel groen en waterpartijen. Veel bewoners waarderen deze wijk vanwege het rustige karakter, de diversiteit , de kindvriendelijke opzet en de aanwezigheid van meerdere scholen en een supermarkt op korte afstand.
Het Drentse landschap, waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig is, bestaat uit een afwisselende natuurrijke omgeving met weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen, diverse uitgestrekte bossen, heidevelden en fraaie zandverstuivingen.
Recreatieve trekpleisters van formaat zijn de nabijgelegen Landgoederen Mensinghe en Nienoord, het Leekstermeer en het grootschalige natuurgebied ‘De Onlanden’. In deze natuurrijke woonomgeving zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden.

VOORZIENINGEN
Het sfeervolle brinkdorp Roden biedt uitstekende voorzieningen.
Naast een uitgebreid winkelaanbod zijn er diverse scholen (waaronder ook middelbaar onderwijs) en sportfaciliteiten in de nabijheid aanwezig. Daarnaast heeft het dorp als bijzonderheden nog een eigen theater (de Winsinghhof) en een fraaie golfclub (Holthuizen).

BEREIKBAARHEID
De stad Groningen is in 25 minuten per bus te bereiken. Bushaltes bevinden zich op loopafstand. Vanwege de ligging nabij de snelweg A7 en A28 zijn omliggende steden zoals Groningen, Heerenveen en Assen goed bereikbaar.