Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 310.000,– k.k.
DEZE WONING IS VERKOCHT

WILT U OOK GENIETEN VAN HET UITZICHT EN DE PRIVACY VAN EEN GROENE WOONOMGEVING EN HECHT U WAARDE AAN EEN RUIME MAATVOERING EN EEN ONDERSCHEIDENDE UITSTRALING?

Op een fraai hoekperceel, aan de door groen omzoomde Doornakker, staat deze in 1993 gebouwde ‘Groothuiswoning’ met 4 ruime slaapkamers, geïsoleerde bijkeuken, vrijstaande stenen garage en besloten zongerichte tuin.

MODERN WOONCOMFORT
Deze door Groothuis Woningbouw gerealiseerde woning is gebouwd met toepassing van verzwaarde betonnen binnenmuren en vloeren, volledig geïsoleerd en daardoor comfortabel en energiezuinig. Het mooie metselwerk, de lichte steen en de fraaie studio op de 2e verdieping met groot dakterras zorgen voor een onderscheidende uitstraling. De woningen van Groothuis worden geroemd vanwege de praktische indeling en de goede lichttoetreding. Ten opzichte van andere woningen wordt deze woning aan de binnenzijde door velen als geluidsarm ervaren. Door de royale maatvoering (ca. 9.40 x 6.20 m) en de toepassing van rechte wanden heeft deze woning verrassend veel ruimte te bieden.

INTERIEUR
Het is zichtbaar dat deze woning nog steeds door de 1e eigenaar met plezier wordt bewoond. De keuken en het sanitair zijn goed bruikbaar, maar enige modernisering kan wenselijk zijn.

GARAGE
In afwijking van wat gebruikelijk is staat de stenen garage, vanwege het hoekperceel, los van de woning. Het besloten karakter van de tuin wordt hierdoor nog verder versterkt. Voor de garage is een ruime oprit aanwezig.

PERCEEL
Het hoekperceel (228 m²) bestaat uit een diepe voortuin, een fraaie zijtuin met grote oprit en een op het zuidwesten gesitueerde besloten achtertuin. De achterliggende woningen zijn lager dan gebruikelijk.
Dit komt zowel de privacy als de bezonning ten goede.

BIJZONDERHEDEN
• inhoud ca. 405 m³ (exclusief garage), woonoppervlakte ca. 145 m²
• volledig geïsoleerd en v.v. Vaillant Hr-combiketel (lease, 2009)
• de bijgevoegde plattegronden en 3D-beelden zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de exacte maten voor u van belang zijn bieden wij u graag de mogelijkheid om deze ook zelf op te nemen.

Plattegronden

WOONRUIMTE
• overdekte entree, hal met toilet
• straatgerichte L-vormige woonkamer met Italiaans marmervloer i.c.m. comfortabele vloerverwarming
• tuingerichte eetkeuken (in hoekopstelling met diverse apparatuur) en schuifpui
• woonkamer en keuken zijn samen ruim 50 m²
• geïsoleerde bijkeuken (2.00 x 2.90 m) met diverse aansluitingen en tuindeur

1E VERDIEPING
• ruime en lichte overloop met raam in de zijgevel
• 3 slaapkamers (resp. ca. 15, 15 en 10 m²)
• grote badkamer v.v. ligbad, ruime douche, toilet, wastafel en raam voor optimale lichttoetreding en goede ventilatie

2E VERDIEPING
• bereikbaar door middel van een vaste trap
• sfeervolle en lichte studio van maar liefst 25 m², welke uitstekend bruikbaar is als slaap-/of werkkamer, bovendien is er een mooi dakterras aanwezig waardoor ontbijten in de ochtendzon bijzonder wordt

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

De woning is gelegen in de ruime opgezette en moderne woonomgeving van de 5e Verloting, nabij de rand van het gezellige brinkdorp Roden en Nieuw Roden. De straat wordt hoofdzakelijk gebruikt door omwonenden, waardoor deze rustig en kindvriendelijk is. Deze wijk wordt gekenmerkt door veel groen en waterpartijen. Veel bewoners waarderen deze wijk vanwege het rustige karakter, de diversiteit , de kindvriendelijke opzet en de aanwezigheid van meerdere scholen en een supermarkt op korte afstand.
Het Drentse landschap, waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig is, bestaat uit een afwisselende natuurrijke omgeving met weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen, diverse uitgestrekte bossen, heidevelden en fraaie zandverstuivingen.
Recreatieve trekpleisters van formaat zijn de nabijgelegen Landgoederen Mensinghe en Nienoord, het Leekstermeer en het grootschalige natuurgebied ‘De Onlanden’. In deze natuurrijke woonomgeving zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden.

VOORZIENINGEN
Het sfeervolle brinkdorp Roden biedt uitstekende voorzieningen.
Naast een uitgebreid winkelaanbod zijn er diverse scholen (waaronder ook middelbaar onderwijs) en sportfaciliteiten in de nabijheid aanwezig. Daarnaast heeft het dorp als bijzonderheden nog een eigen theater (de Winsinghhof) en een fraaie golfclub (Holthuizen).

BEREIKBAARHEID
De stad Groningen is in 25 minuten per bus te bereiken. Bushaltes bevinden zich op loopafstand. Vanwege de ligging nabij de snelweg A7 en A28 zijn omliggende steden zoals Groningen, Heerenveen en Assen goed bereikbaar.