Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 299.000,– k.k.
DEZE WONING IS VERKOCHT

IS HET OOK ALTIJD UW WENS GEWEEST OM VRIJSTAAND TE WONEN OP LOOPAFSTAND VAN HET LEVENDIGE CENTRUM ………….. EN WILT U DAARNAAST GENIETEN VAN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING, HET GEMAK VAN EEN SLAAPKAMER OP DE BEGANE GROND EN EEN OPVALLEND GROOT PERCEEL VAN BIJNA 1.000 M²?

Aan de rand van het centrum, in een brede laan omzoomd door oude bomen, staat deze oudere maar zorgvuldig bewoonde vrijstaande woning met aangebouwde schuur (6.30 x 4.00 m), grote vrijstaande garage/hobbyruimte (10.60 x 3.50 m) en zongerichte achtertuin van maar liefst 40 meter diep.

MOOIE LOCATIE
Bij het inrijden van de straat vallen de brede opzet, de fraaie groenstroken, de diverse oude bomen en de grote diversiteit aan woningen direct op. De levendigheid van het centrum is op loopafstand aanwezig terwijl rust en privacy door het grote perceel volop aanwezig zijn.

BOUWKUNDIGE STAAT
Deze woning is met passie voor het aannemersvak gebouwd omstreeks 1935. Kenmerkend voor deze bouwperiode is de charmante uitstraling, het degelijke metselwerk en de lage gootlijn. De woning is nadien voorzien van een grote aangebouwde stenen schuur/berging, een tuinkamer en een vrijstaande garage. Grootschalige moderniseringen hebben niet plaatsgevonden, zorgvuldig onderhoud en een nette bewoning echter wel. De afwerking, de keuken en het sanitair zijn eenvoudig maar functioneel. Vanwege de mooie locatie, de goede staat van het casco en de uitgebreide mogelijkheden is het eventueel uitvoeren van een verdere modernisering absoluut de moeite waard.

VERRASSEND RUIM
Door de lage gootlijn lijkt de woning aan de buitenzijde kleiner dan dat deze in werkelijkheid is. Eénmaal binnen zult u verrast worden door de ruimte. Op de begane grond zijn veel extra voorzieningen aanwezig, waaronder een slaapkamer, een doucheruimte en een opvallend grote berging (die ook als extra woonruimte geschikt te maken is).

PERCEEL
Het perceel is 981 m² groot. De achtertuin is maar liefst 40 meter diep en bestaat uit een groot gazon met mooi terras. Vanwege de ligging op het zuiden biedt de achtertuin volop zon. Door de relatief grote afstand ten opzichte van de omliggende bebouwing is de privacy optimaal. Aan de voorzijde is een lange oprit met meerdere parkeervoorzieningen aanwezig.

BIJZONDERHEDEN
• Remeha Hr-combiketel (2010)
• de garage bestaat uit 2 delen en kan indien gewenst worden samengevoegd
• de bijgevoegde plattegronden en 3D-impressies zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de exacte maten voor u van belang zijn bieden wij u graag de mogelijkheid om deze ook zelf op te nemen.
• onze foto’s zijn gemaakt zonder groothoeklenzen, waardoor deze een realistisch beeld geven van de ware grootte

Plattegronden

WOONRUIMTE
• achter entree (de oorspronkelijke voorentree is functioneel, maar wordt niet gebruikt)
• hal met garderobe en toegang naar………………
• eenvoudige douchegelegenheid met wastafel, separaat toilet en binnendoor naar aangebouwde schuur
• tuingerichte keuken in hoekopstelling
• L-vormige woonkamer met fraai uitzicht over de straat
• slaapkamer
• toegang tot droge provisiekelder

1E VERDIEPING
• ruime overloop met dakraam en extra bergruimte
• 2 slaapkamers

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

Nieuw Roden is gelegen in het typische Drentse landschap, waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig zijn. Het omliggende landschap bestaat uit een afwisselende natuur met weilanden omzoomd door karakteristieke oude boomwallen, diverse uitgestrekte bossen, heidevelden en fraaie zandverstuivingen. Kenmerkend voor de eveneens waterrijke omgeving is de nabijheid van het Leekstermeer met het omliggende natuurgebied de Onlanden. Fiets- en wandelmogelijkheden zijn volop aanwezig.

VOORZIENINGEN
De dorpskern van Nieuw Roden biedt prima basisvoorzieningen, waaronder een goede supermarkt en een uitstekend aangeschreven lagere school.
Daarnaast biedt het aangrenzende brinkdorp Roden uitgebreide voorzieningen waaronder diverse winkels, supermarkten, scholen, restaurants, ontspanningsmogelijkheden en diverse gezondheidsinstellingen.

BEREIKBAARHEID
Vanwege de centrale ligging nabij de snelweg A7 en A28 zijn omliggende steden als Groningen, Drachten en Assen goed bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is prima geregeld met een bushalte in de nabijheid.