Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 230.000,– k.k.
Deze woning is verkocht

VINDT U HET PRETTIG OM IN EEN RUSTIGE EN GROENE WOONOMGEVING TE WONEN……………….EN HECHT U WAARDE AAN EEN VERRASSENDE VORMGEVING EN 5 SLAAP-/ WERKKAMERS, WAARVAN ÉÉN OP DE BEGANE GROND?

Op een fraai hoekperceel, nabij een groenstrook met diverse oude bomen, staat deze zorgvuldig bewoonde hoekwoning met een in de voormalige garage gerealiseerde praktijkruimte, die ook als slaapkamer te gebruiken is.

RUST
Deze woning staat aan het einde van een rij, nabij een groenstrook en verspringt ten opzichte van de omliggende bebouwing. De woonomgeving is rustig, kindvriendelijk en groen.

WOONRUIMTE
Deze woning heeft meer ruimte te bieden dan de buitenzijde doet vermoeden. Bij binnenkomst vallen de originele indeling en de prettige lichttoetreding direct op. Ter vergroting van de ruimte is de voormalige garage omgebouwd tot praktijkruimte met een aangrenzende bijkeuken.
De oude zolder op de 2e verdieping is over nagenoeg de volle breedte v.v. een kunststof dakkapel. Hierdoor is er een mooie extra slaapkamer gerealiseerd.

BOUWKUNDIGE STAAT
De woning is oorspronkelijk in 1988 gebouwd. Omdat de huidige eigenaar de woning met heel veel plezier bewoond heeft en bovendien van plan was dit te blijven doen, zijn er recentelijk nog diverse verbeteringen en moderniseringen uitgevoerd, waaronder:
• ombouw van garage naar praktijkruimte (2016)
• plaatsing 10 zonnepanelen (16 m²) voor extra energiezuinigheid (2017)
• dakkapel 2e verdieping en realisatie extra slaap-/werkkamer (2017)
• schilderwerk buitenzijde (2018)
• moderne badkamer in lichte kleurstelling (2019)
• modern toilet in lichte kleurstelling (2019)

DIVERSE GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Vanwege de indeling en de reeds aanwezige voorzieningen is deze woning geschikt voor diverse doeleinden waaronder:
• kantoor en/of praktijk aan huis
• slapen op de begane grond
• gezinswoning met extra kamers

LEVENSLOOP BESTENDIG WONEN
De huidige praktijkruimte en de aangrenzende bijkeuken zijn geschikt te maken als slaapkamer met badkamer op de begane grond. Ook zijn de woonkamer en de keuken eenvoudig samen te voegen, zodat de woonruimte optisch wordt vergroot.

Als voorbeeld van deze mogelijkheden is er alvast een extra plattegrond
en 3D-impressie bijgesloten.

PRETTIGE TUIN
Het hoekperceel is 281 m² groot. Aan de achterzijde is een prettige tuin aanwezig waar u zowel van zon als ook van de schaduw kunt genieten.
Vanwege de ligging is het gevoel van privacy groter dan bij vergelijkbare woningen. Aan de voorzijde is een opvallend lange oprit aanwezig, waardoor er meerdere auto’s geparkeerd kunnen worden. Prettig is dat de achtertuin ook via een afgesloten deur aan de zijkant goed bereikbaar is.

BIJZONDERHEDEN
• Vaillant Hr-combiketel (2006)
• energielabel A van toepassing waardoor de verbruikslasten van de huidige eigenaar slechts € 75,– per maand bedragen
• de praktijkruimte heeft ook een zelfstandige entree
• houten berging in tuin aanwezig
• de bijgevoegde plattegronden en 3D-impressies zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de exacte maten voor u van belang zijn bieden wij u graag de mogelijkheid om deze ook zelf op te nemen.
• onze foto’s zijn gemaakt zonder groothoeklenzen, waardoor deze een realistisch beeld geven van de ware grootte

Plattegronden

WOONRUIMTE
• hal met toilet, uitgebreide meterkast, garderobe
• straatgerichte woonkamer (v.v. fraaie schuin geplaatste raampartij, vaste kastenwand en provisiekast)
• eenvoudige maar uitstekend bruikbare tuingerichte keuken met tuindeur naar aangrenzend terras
• tussenhal met modern toilet en binnendoor naar praktijkruimte met aangrenzende bijkeuken (v.v. diverse aansluitingen en tuindeur)

1e VERDIEPING
• 3 slaapkamers, waarvan 2 met dakraam
• moderne badkamer (v.v. douche, wastafelmeubel en toilet)

2e VERDIEPING
• goed bereikbaar door aanwezigheid vaste trap
• grote en lichte kamer met stahoogte

LEVENSLOOP BESTENDIG WONEN
De huidige praktijkruimte en de aangrenzende bijkeuken zijn geschikt te maken als slaapkamer met badkamer op de begane grond. Ook zijn de woonkamer en de keuken eenvoudig samen te voegen, zodat de woonruimte optisch wordt vergroot.

Als voorbeeld van deze mogelijkheden is er alvast een extra plattegrond
en 3D-impressie bijgesloten.

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

De woning is gelegen in een ruime opgezette woonomgeving met veel groen, op 10 fietsminuten van het centrum van het gezellige brinkdorp Roden en nabij de goede voorzieningen van Nieuw Roden. Veel bewoners waarderen deze wijk vanwege het rustige karakter, de diversiteit , de kindvriendelijke opzet en de aanwezigheid van meerdere scholen en een supermarkt op korte afstand. Zelfs een bushalte met uitstekende verbindingen naar de stad Groningen is op loopafstand aanwezig.

Het Drentse landschap, waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig zijn, bestaat uit een afwisselende natuurrijke omgeving met weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen, diverse uitgestrekte bossen, heidevelden en fraaie zandverstuivingen.

Recreatieve trekpleisters van formaat zijn de nabijgelegen Landgoederen Mensinghe en Nienoord, het Leekstermeer en het grootschalige natuurgebied ‘De Onlanden’. In deze natuurrijke woonomgeving zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden.

VOORZIENINGEN
Het sfeervolle brinkdorp Roden biedt uitstekende voorzieningen.
Naast een uitgebreid winkelaanbod zijn er een goede gezondheidszorg, diverse scholen (waaronder ook middelbaar onderwijs) en sportfaciliteiten in de nabijheid aanwezig. Daarnaast heeft het dorp nog een eigen theater, de Winsinghhof.

BEREIKBAARHEID
De stad Groningen is in 25 minuten per bus te bereiken. Meerdere bushaltes bevinden zich op loopafstand. Vanwege de ligging nabij de snelweg A7 en A28 zijn omliggende steden zoals Groningen, Heerenveen en Assen goed bereikbaar.