Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€225.000,– k.k.
DEZE WONING IS ONDER VOORBEHOUD VERKOCHT

ZO MOOI EN GOED KOMEN WIJ ZE ZELDEN TEGEN…………….WILT U ZICH VOOR DE VOLLE 100% LATEN VERRASSEN DOOR DEZE GEMODERNISEERDE LEVENSLOOPBESTENDIGE 2/1 KAPWONING MET EEN VOLLEDIG WOONPROGRAMMA OP BEGANE GROND, EEN GEWELDIGE GARAGE/HOBBYRUIMTE (7.90 X 7.70 M) EN EEN ONDERHOUDSARME TUIN?

Deze van oorsprong omstreeks 1925 gebouwde woning is in 2009 aanzienlijk uitgebouwd en vanaf 2006 – heden verder gemoderniseerd, waardoor er sprake is van modern wooncomfort.

DIRECT ‘INSTAPPEN’
Vanwege de uitgevoerde moderniseringen, een grote verbouwing, de zorgvuldige staat van bewoning en onderhoud is deze woning uitermate geschikt voor mensen die direct willen instappen en die geen behoefte hebben aan extra investeringen en veel werk.

VERRASSEND RUIM
Vanaf de voorzijde lijkt deze woning veel kleiner dan dat deze in werkelijkheid is. Eénmaal binnen zult u verrast worden door de ruimte. Met een totale lengte van maar liefst 20 m heeft deze woning meer ruimte te bieden dan andere woningen in een vergelijkbaar prijssegment.

UITZONDERLIJKE WOONKWALITEITEN
Vanwege diverse extra’s is deze woning met recht uitzonderlijk te noemen. Onder andere de onderstaande verbeteringen zijn uitgevoerd:
• algehele modernisering en verdere verbetering van de afwerking in eigentijdse kleuren
• de achterzijde is omstreeks 2009 uitgebouwd en v.v. een grote achter entree, een riante slaapkamer en een luxe uitgevoerde badkamer
• zowel de elektrische- als de verwarmingsinstallatie zijn grotendeels vernieuwd
• moderne woonkeuken en sanitair
• de 1e verdieping van het bestaande woonhuis is grondig verbouwd, waardoor er 2 mooie en speels ingedeelde slaapkamers met extra bergruimte zijn gerealiseerd
• grote dubbele garage/hobbyruimte geplaatst (2013)
• het perceel is onderhoudsarm en op professionele wijze bestraat

MOOIE LOCATIE
De woning is gelegen aan een historierijke weg, omzoomd door oude bomen en een grote diversiteit aan bebouwing. Het vrije uitzicht aan de voorzijde, op de voor Zevenhuizen kenmerkende vaart, versterkt het woonplezier enorm. Ook op lange termijn is de vrijheid en de privacy hierdoor gewaarborgd. Op korte afstand ligt de gemoedelijke dorpskern met diverse voorzieningen waaronder een uitstekende supermarkt, een warme bakker, 2 goede basisscholen en uitgebreide sportfaciliteiten.

PERCEEL
Het opvallend diepe perceel is maar liefst 450 m² groot. Genieten van de rust en de zon is hier nog volop mogelijk. Het gevoel van privacy en veiligheid wordt verstrekt doordat de tuin geheel is omsloten en uitsluitend toegankelijk is via de naast de woning gelegen oprit.

Om de werkzaamheden tot een minimum te beperken is uitsluitend de voorzijde van het perceel ingericht als tuin. Aan de achterzijde zijn een aan de woning grenzend terras en een klein gazon aanwezig. De rest van het perceel is voor optimaal gebruiksgemak bestraat. Hierdoor is de grote garage uitstekend bereikbaar, kan de auto gemakkelijk gedraaid worden op eigen terrein en zijn er bovendien meerdere parkeervoorzieningen aanwezig.

GEWELDIGE GARAGE
De geweldige garage (7.90 x 7.70 m) lijkt van hout. Echter de gevels zijn uitsluitend met hout omkleed vanwege de rustieke uitstraling. De binnenzijde en het dak zijn volledig opgetrokken uit geïsoleerde sandwichpanelen (zoals ook gebruikelijk voor moderne bedrijfshallen). Ook de aanwezige betonvloer is geïsoleerd. Vanwege de goede isolerende voorzieningen en de aanwezige houtkachel is de garage ook in koude perioden goed als hobbyruimte te gebruiken. Door de degelijke constructie is er op de zolder een fraaie ‘mancave’ (met stahoogte) gerealiseerd. Aan de voorzijde is naast een dubbele garagedeur tevens een aparte loopdeur aanwezig.

BIJZONDERHEDEN
• woninginhoud ca. 350 m³, woonoppervlakte ca. 120 m², externe ruimte ca. 85 m²
• Vaillant Hr combiketel 2013 (lease) i.c.m. gedeeltelijke vloerverwarming
• de bijgevoegde plattegronden en 3D-impressies zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de exacte maten voor u van belang zijn bieden wij u graag de mogelijkheid om deze ook zelf op te nemen.
• onze foto’s zijn gemaakt zonder groothoeklenzen, waardoor deze een realistisch beeld geven van de ware grootte

Plattegronden

WOONRUIMTE
• voorentree/hal met modern toilet en vernieuwde en uitgebreide meterkast
• sfeervolle en lichte straatgerichte woonkamer met hoog plafond en grote raampartijen met uitzicht over de vaart
• fraaie woonkeuken van maar liefst 5.70 m met een aanrechtblad over de volle lengte
• tussenhal met achterentree en lichtkoepel voor extra lichttoetreding en toegang tot aangrenzende………………
• grote tuingerichte slaapkamer met tuindeuren en doordacht geplaatste raampartijen en toegang tot aangrenzende……………….
• badkamer (luxe uitgevoerd en v.v. duobad, ruime douche, dubbele wastafel, toilet en grote lichtkoepel)
• tussenhal met extra bergruimte, wasruimte, toegang tot de keuken en trapopgang

1e VERDIEPING
• 2 leuke en speels ingedeelde slaapkamers, waarvan 1 met grote dakkapel
• bergruimte

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

Door velen wordt de bijzondere woonomgeving als zeer prettig ervaren. De belangrijkste kenmerken van deze fraaie woonomgeving, met zijn grote landschappelijke verscheidenheid, zijn rust en ruimte in combinatie met uitstekende voorzieningen en een goede bereikbaarheid. Onder andere de nabijgelegen Drentse en Friese natuurgebieden bieden volop mogelijkheden tot ontspanning. Fiets- en wandelmogelijkheden zijn talrijk.

UITGEBREIDE VOORZIENINGEN
Het dorp Zevenhuizen heeft o.a. een prima supermarkt, 2 basisscholen, een aantal winkels, horeca en diverse sportverenigingen. Binnen 10 autominuten zijn ook de nabijgelegen plaatsen Roden en Leek bereikbaar. Deze plaatsen worden gewaardeerd vanwege het dorpse en gemoedelijke karakter in combinatie met een hoogwaardig voorzieningenniveau.

BEREIKBAARHEID
De op- en afrit van de snelweg A7 is in 15 autominuten bereikbaar. Hierdoor is de bruisende stad Groningen snel en goed bereikbaar. Ook de plaatsen Assen en Drachten zijn vanuit Zevenhuizen goed bereikbaar. Het openbaar vervoer is goed geregeld met bushaltes in de nabijheid.