Object details

Informatie over het object

HUURPRIJS:
€ 600,– per maand (exclusief BTW en verbruikslasten)
Dit object is verhuurd

EEN BEDRIJFSRUIMTE DIE ZICH ONDERSCHEIDT VANWEGE DE DEGELIJKE BOUWKWALITEIT EN EEN GUNSTIGE LIGGING AAN DE RAND VAN DORP NABIJ UITVALSWEGEN.

Op het bedrijventerrein staat deze uitstekend bereikbare bedrijfsunit van ca. 130 m² b.v.o., waarvan ca. 65 m² ruimte op de begane grond en ca. 65 m² ruimte op de verdieping.

BEDRIJFSRUIMTE
In vergelijking met diverse recentelijk gerealiseerde bedrijfsunits is deze unit zeer degelijk gebouwd, met alle voordelen die daar bij horen. Deze unit is opgebouwd uit zware betonwanden, betonvloeren en een betonnen dakplaten. Hierdoor is er sprake van een goede geluidsisolatie ten opzichte van de aangrenzende percelen en een droog binnenklimaat. De ruimte is eenvoudig afgewerkt, maar zeer functioneel en erg gebruiksvriendelijk.

De unit is geschikt voor diverse doeleinden en is zowel zakelijk als hobbymatig goed te gebruiken. Vanwege het droge binnenklimaat ook uitermate geschikt voor stalling van uw dierbare oldtimer(s) of opslag van inboedel.

PLEZIERIG WERKEN
De voorzijde van de unit is gunstig gesitueerd op het zuiden, waardoor de zon voor lange tijd op de gevel staat. Dit maakt de lichttoetreding optimaal en het werken een stuk plezieriger.

BEGANE GROND
separate ruime entree/hal met meterkast en binnendoor naar L-vormige bedrijfsruimte.

1E VERDIEPING
bereikbaar door middel van vaste trap, bedrijfsruimte met grote raampartij voor optimale lichttoetreding

VOORZIENINGEN
De reeds aanwezige voorzieningen zijn onder andere:
• elektrisch bedienbare sectionaaldeur (3.10b x 2.15h) en separate toegangsdeur
• uitgebreide elektrische installatie met compleet verlichtingssysteem
• met radiatoren voorbereide verwarmingsinstallatie
• wateraansluiting

EXTRA VOORZIENINGEN NODIG?
In overleg met de eigenaar is het mogelijk om extra voorzieningen aan te brengen, hierbij valt te denken aan o.a.: een pantry, een toilet of een complete verwarmingssysteem. Indien dit wenselijk is, laat het ons weten, dan gaan wij graag in overleg.

PARKEERVOORZIENING
De toegangsweg loopt om het gehele gebouw heen, waardoor eenvoudig parkeren mogelijk is. Voor de bedrijfsunit zelf zijn 2 parkeervoorzieningen aanwezig.

ACTIEVE VERENIGING
Om de kwaliteit en het onderhoud te waarborgen is er een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaars. De maandelijkse vergoeding hiervoor wordt door de eigenaar betaald.

VEILIGHEID
Voor extra veiligheid wordt het gehele gebouw en het omliggende terrein met camera’s beveiligd en is er op het bedrijventerrein zelf parkmanagement aanwezig.

BIJZONDERHEDEN
De aan de achterzijde van de unit zichtbare grijze deuren waren oorspronkelijk bedoeld als verbinding met de achterliggende unit. Deze zijn momenteel geblokkeerd en daardoor niet langer in gebruik.

De huurprijs is exclusief de maandelijkse verbruikslasten

Verhuur aan particulieren is mogelijk zonder BTW-verplichting

RODEN
De aantrekkingskracht van het in de kop van Drenthe gesitueerde brinkdorp Roden is groot. Dit komt tot stand doordat het een geliefde woonplaats is voor velen vanwege de goede bereikbaarheid, het hoge voorzieningenniveau, de sfeervolle uitstraling van het dorp en de natuurrijke omgeving.
Vanwege de centrale ligging nabij de provinciegrens van Groningen en Friesland is sprake van een relatief groot verzorgingsgebied. Bovendien is Roden vanuit Groningen, Assen en Drachten snel bereikbaar.
De actieve Zakenkring van Roden en de Vereniging voor Volksvermaken zetten zich in om de aantrekkingskracht van Roden te behouden en uit te breiden. Jaarlijks worden er meerdere drukbezochte evenementen georganiseerd.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid is uitstekend door de ligging nabij uitvalswegen.
Hierdoor liggen plaatsen als Groningen, Assen en Drachten binnen handbereik. Ook het openbaar vervoer is prima geregeld met een bushalte op loopafstand.