Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 825.000,– k.k.
Deze woning is verkocht

VEEL GEHOORDE UITSPRAKEN OVER DIT UITZONDERLIJKE APPARTEMENT ZIJN:

‘Het lijkt wel alsof er een UFO op het dak geland is’

‘Nog nooit zo goed ervaren dat ruimte driedimensionaal is’

‘De luxe van een vrijstaande villa, maar dan gelijkvloers en met minder werk’

‘Wat voelt de privacy en de rust van een kleinschalig gebouw toch
prettig’

‘Deze bouwkwaliteiten kom je zelden tegen’

‘Met zoveel buitenruimte heb je geen tuin meer nodig’

‘Geweldig……wonen met uitzicht op het groen terwijl de voorzieningen en de bruisende stad Groningen dichtbij zijn’

‘HET LIJKT WEL ALSOF ER EEN UFO GELAND IS’
Er zit een bijzondere gedachte achter het ontwerp van dit appartement, waar architectenbureau Onix uit Groningen voor tekende. Wat meteen opvalt is de naam die de architect heeft verbonden aan het project: N.U.F.O., wat staat voor Not Unidentified Flying Object. Onix legt het ontwerp van het appartement als volgt uit:

Op de bestaande kantoorgebouwen zijn als het ware twee appartementen “geland”. Deze N.U.F.O. is een autonoom object dat parasiteert op de bestaande bebouwing en tegelijkertijd een hyper specifieke vorm heeft aangenomen door de afstemming op de onderliggende constructie, de nabijgelegen bomen en het uitzicht over de twee boskamers. De contouren van de N.U.F.O. komen voort uit het herkenbaar maken van slechts twee appartementen. Zij krijgen hun identiteit door op cruciale momenten in het ontwerp het aluminium dak om te vouwen in de wanden. De architectuur presenteert zich als kunst op een bestaande sokkel.

‘NOG NOOIT ZO GOED ERVAREN DAT RUIMTE DRIE-DIMENSIONAAL IS’
Wat bij binnenkomst direct opvalt zijn de mooie zichtlijnen, de grote glaspartijen van vloer tot plafond, de variërende hoogtelijnen in het uitzonderlijke hoge plafond. Dergelijke hoogten komen normaal gesproken slechts voor in karakteristieke 30-jaren villa’s. Samen zorgt dit voor een driedimensionale woonbeleving.

‘DEZE BOUWKWALITEITEN KOM JE ZELDEN TEGEN’
Niet alleen de locatie is bijzonder te noemen, het is juist het appartement zelf (met 225 m² woonoppervlakte en 100 m² buitenruimte) dat zeer tot de verbeelding spreekt. Luxe, ruimte, uitzicht, het zijn slechts enkele steekwoorden die te binnen schieten. Het woongenot wordt gecreëerd door het totaalplaatje. Gebruik van hoogwaardige materialen als glas, staal, aluminium en hout zorgt voor sfeervolle aan- en uitzichten.

‘MET ZOVEEL BUITENRUIMTE HEBT U GEEN TUIN MEER NODIG’
Uniek aan dit appartement is ook zeker de luxe en zonnige buitenruimte van ca. 100 m² . Het terras is belegd met hardhout (Bankirai) en deels overdekt, waardoor u op ieder moment van de dag de keuze heeft uit zon en schaduw. Het lichtplan dat in het appartement is geïntegreerd is tevens aan de buitenzijde doorgevoerd, waardoor u ook ’s avonds een heerlijke sfeer kunt creëren en buiten naar binnen kunt halen.

Kenmerkend aan het terras is dat u kunt genieten van uw privacy, maar tevens kunt genieten van uitzicht over het Friesche Veen waar in de zomer de schapen grazen en in de winter jong en oud komen schaatsen.

DUBBELE GARAGE
Aan de achterzijde bevindt zich de vrijstaande, dubbele garage welke tevens door Onix is getekend in dezelfde stijl als die van het totale ontwerp. Beide garagedeuren zijn elektrisch bedienbaar.

‘WONINGPROEVERIJ’
De eerste stap richting optimaal woongenot. Deze informatie geeft slechts een beknopt beeld van wat dit appartement te bieden heeft.

Als u de uitzonderlijke woonkwaliteiten en het ruimtelijk effect van de
driedimensionale woonbeleving ook zelf wilt ervaren maken wij graag een afspraak met u voor een uitgebreide bezichtiging.

BIJZONDERHEDEN
• professioneel alarmsysteem aanwezig
• de bijgevoegde plattegronden en 3D-beelden zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de exacte maten voor u van belang zijn bieden wij u graag de mogelijkheid om deze ook zelf op te nemen

Plattegronden

ENTREE
De entree vindt u aan de zijkant van het gebouw, waar u middels een met aluminium belegd looppad de voordeur bereikt. Deze geeft toegang tot de beneden hal met eigen berging, hoofdmeterkast en lift naar de verdieping. Middels een videofoon in het appartement regelt u de toegang op afstand. Vanuit de beneden hal zijn er twee opties om de verdieping te bereiken: de lift of de trap. U bereikt vervolgens de ruime boven hal waar u de entree naar het appartement vindt.

LIVING
Een goed doordacht ontwerp: open, licht en optimaal gebruik makend van de uitzichten rondom. Het appartement is v.v. een natuurstenen vloer van Portugees marmer in een grijs/bruin gemêleerde tint. Om bij te dragen aan het comfort vindt u geen dorpels en is de vloer v.v. vloerverwarming.

De royale en opvallende lichte living heeft een roomdivider met sfeervolle gashaard en ruimte voor een TV. De achterzijde van de divider biedt ruimte voor een prettige werkplek. Vanuit verschillende plekken in het woongedeelte heeft u toegang tot de royale buitenruimte middels schuifpuien.

WOONKEUKEN
De living gaat door de open indeling vloeiend over in de ruime en luxe woonkeuken. Het aanrechtblad is uitgevoerd in teakhout. In combinatie met de moderne Siematic keuken ontstaat een sfeervolle uitstraling.

BIJKEUKEN
De bijkeuken bevindt zich naast de keuken en is te bereiken middels een schuifdeur. U vindt hier veel opbergruimte en tevens aansluitpunten voor diverse apparatuur.

1E SLAAPKAMER
De eerste slaapkamer is maar liefst 37 m² en v.v. een op maat gemaakte, U-vormige inloopkast. Het lichtplan is ook hier doorgevoerd, tevens heeft u hier de beschikking over airconditioning. Middels een schuifwand bereikt u de luxe badkamer met een op maat gemaakt wastafelmeubel met dubbele wastafels, een toilet (Starck II), een ruime inloopdouche en vaste kast met spiegelschuifdeuren.

2E SLAAPKAMER
De tweede slaapkamer is ruim 21 m² en beschikt tevens over een aangrenzende badkamer in dezelfde stijl uitgevoerd als de andere badkamer, met als toevoeging een ligbad.

WERKKAMER/3E SLAAPKAMER
De werkkamer van ca. 15 m² bevindt zich bij de entree en biedt een ruime en rustige werkplek met toegang naar het buitenterras. De werkkamer is ook eenvoudig aan te passen om als derde slaapkamer te gebruiken.

‘WONEN IN DE KOP VAN DRENTHE, NABIJ DE BRUISENDE STAD GRONINGEN’
De kop van Drenthe; één van de mooiste stukjes Nederland. In het pittoreske Paterswolde zijn in 2003 twee unieke en luxe appartementen opgeleverd. Nu heeft u de kans om de nieuwe bewoner van één van deze appartementen te worden en daarmee te ervaren hoe het is om te wonen in een omgeving die een bijzondere mix biedt van stad & dorp, rust & ruimte, natuur & recreatie maar ook sfeer & comfort.

WOONOMGEVING
De locatie wordt omringd door beboste landgoederen, meren, plassen en riviertjes. Besteedt u uw vrije tijd graag in of op het water? Dan kunt u uw hart ophalen aan het Paterswoldsemeer, de Hoornse Plas of het Friesche Veen. Wilt u genieten van al het goede dat het leven in een dorp te bieden heeft? Dan is het dubbeldorp Eelde-Paterswolde de plek waar u terecht kunt. En heeft u behoefte aan de levendigheid van de bruisende stad? Groningen bevindt zich op ca. 10 minuten afstand.

What do you want to do ?

New mail