Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 275.000,– k.k.
De woning is verkocht

EINDELIJK…..HIJ IS ER: EEN MODERNE TUSSENWONING WAAR U NIETS AAN HOEFT TE DOEN EN ZO IN KUNT…..UITSTEKEND GESCHIKT VOOR MENSEN DIE WAARDE HECHTEN AAN ZORGELOOS WONEN, MODERN WOONCOMFORT, OPTIMALE ISOLATIE EN EEN ONDERHOUDSARME BOUWMETHODE WAARDOOR DE MAANDELIJKSE LASTEN OPVALLEND LAAG ZIJN.

Deze in 2012 door Rottinghuis gebouwde tussenwoning staat aan het rustige Ikenveld met een supermarkt op loopafstand.

DIRECT ‘INSTAPPEN’
Deze woning is uitermate geschikt voor mensen die direct willen instappen en die geen behoefte hebben aan extra investeringen en veel werk. Door de uitstekende staat van onderhoud en de degelijke bouwmethode zijn de onderhoudswerkzaamheden ook in de toekomst slechts beperkt.

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN
Uitgangspunt voor de realisatie van deze woning is een uitstekende combinatie tussen vormgeving, functionaliteit en kwaliteit. Deze woning onderscheidt zich door onder andere:
• frisse en eigentijdse uitstraling met 2 kleuren metselwerk en een ruime maatvoering en rechte wanden
• optimaal wooncomfort vanwege een praktische indeling, veel lichttoetreding, uitstekend bruikbare 2e verdieping met vaste trap, goede isolerende voorzieningen, gedeeltelijke vloerverwarming, een zonneboiler met zonnecollector om tapwater te verwarmen
• hoge plafonds en deuren, gemakkelijk beloopbare trappen naar de verdieping

LAGE MAANDELIJKSE LASTEN
Ook de bijkomende maandelijkse lasten van deze woning zijn relatief laag. Dit komt door de hoge mate van energiezuinigheid. Door de uitstekende isolatie en de aanwezige zonneboiler bedragen de maandelijkse energielasten rond € 100,–. Op deze woning is energielabel A van toepassing. Daarnaast zijn ook de onderhoudslasten op lange termijn gering.

Dit komt door het recente bouwjaar, de degelijke bouwmethode en de toepassing van onderhoudsarme bouwmaterialen.

PERCEEL
Het perceel is 145 m² groot. De achtertuin is ruim 10 meter diep zodat er, ondanks de ligging op het noorden, gehele dag zon staat. Aan de achterzijde van het perceel staat een houten fietsenberging. De achtertuin is via het achterliggende pad uitstekend bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN
• inhoud circa 350 m³, woonoppervlakte circa 125 m²
• alle wanden en plafonds zijn v.v. spackwerk
• grote en eigentijdse plavuizen op begane grond en neutrale PVC-vloer op de verdiepingen
• wij maken onze foto’s zelf en zonder groothoeklens, waardoor deze een realistisch beeld geven van de woonkwaliteiten en de ware grootte
• de bijgevoegde plattegronden zijn in spiegelbeeld uitgevoerd!
• de bijgevoegde plattegronden zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de exacte maten voor u van belang zijn bieden wij u graag de mogelijkheid om deze ook zelf op te nemen

Plattegronden

WOONRUIMTE
• een ruime hal met garderobe, toilet en uitgebreide meterkast
• een straatgerichte, stijlvol uitgevoerde, keuken
• een opvallend lichte tuingerichte woonkamer met provisiekast en tuindeur
• woonkamer en eetkeuken ca. 34 m²

1e VERDIEPING
• 3 slaapkamers (resp. ca. 16, 10 en 6.5 m²)
• moderne badkamer ( v.v. douche, toilet, wastafel, raam voor extra lichttoetreding en ventilatiemogelijkheden)

2e VERDIEPING
• door middel van vaste trap bereikbare grote zolderkamer (ca. 22 m²), v.v. dakraam aan aansluiting wasmachine en droger, een 4e slaapkamer kan eenvoudig gerealiseerd worden

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

WOONOMGEVING
Deze woning is gelegen in een rustige straat, nabij de rand van het gemoedelijke maar actieve brinkdorp Roden, nabij de provinciegrens van Groningen. Kenmerkend is de landelijke ligging in het voor Drenthe typerende coulisselandschap. Een landschap, waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig zijn. De natuurrijke omgeving bestaat uit weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen, nabijgelegen bossen en het waterrijke natuurgebied ‘De Onlanden’ waarvan het Leekstermeer onderdeel uitmaakt. Fiets- en wandelmogelijkheden zijn volop aanwezig.

VOORZIENINGEN
Naast een uitgebreid winkelaanbod zijn er diverse scholen (zowel lager- als voortgezet onderwijs), sfeervolle horecagelegenheden en uitgebreide sportfaciliteiten in de nabijheid aanwezig. Een recreatieve trekpleister van formaat is het nabijgelegen Landgoed Mensinge met een historie die terug gaat tot 1381. Daarnaast heeft het dorp als bijzonderheden nog een eigen theater (de Winsinghhof) en een fraaie golfclub (Holthuizen).

BEREIKBAARHEID
De bruisende stad Groningen is zowel met de auto, bus en fiets uitstekend bereikbaar. Het openbaar vervoer in de regio is goed geregeld met bushaltes op loopafstand.