Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 199.000,– k.k.
Deze woning is verkocht

IS HET UW WENS OM BETAALBAAR TE WONEN……..EN BENT U BEREID OM WAT MOEITE TE DOEN OM VANUIT EEN GOEDE BASIS UW DROOMHUIS TE REALISEREN OP EEN MOOIE HOEKLOCATIE MET UITZICHT OP HET GROEN?

Verscholen tussen het groen staat deze grote hoekwoning met aangebouwde stenen berging op een opvallend groot perceel van maar liefst 369 m².

PRIVACY IN HET GROEN
Deze woning staat aan het einde van een rij en verspringt ten opzichte van de omliggende bebouwing. Hierdoor is er aan 3 zijden uitzicht over het groen. De afstand ten opzichte van de omliggende woningen is relatief groot. Hierdoor wordt het gevoel van privacy en rust aanzienlijk versterkt.

WOONRUIMTE
Deze woning heeft een basismaatvoering van 11.00 x 5.40 en is daarmee ruimer dan veel andere woningen in een vergelijkbare prijsklasse. Bij binnenkomst valt de originele indeling direct op.
De tuingerichte woonkamer is niet alleen erg mooi, maar ook praktisch en goed in te delen. Vanuit de keuken aan de voorzijde is er uitzicht op het groen. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers aanwezig met een grotendeels opengewerkt plafond voor het ruimtelijk effect.

BOUWKUNDIGE STAAT
Deze oorspronkelijk omstreeks 1975 gebouwde woning verkeert in eenvoudige staat van afwerking. Wel hebben er in opdracht van de huidige eigenaar diverse bouwkundige verbeteringen plaatsgevonden, waardoor grote investeringen en veel extra werk voor u achterwege blijven. Onder andere de volgende verbeteringen zijn uitgevoerd:
• kunststof kozijnen slaapkamers achterzijde (2008)
• kunststof gootomkleding (2008)
• massief houten voordeur en kunststof gevelbekleding voorzijde (2014)
• Nefit Hr-combiketel (2014)
• kunststof kozijnen slaapkamers voorzijde (2018)
• geheel kunststof achterpui (2018)
• Tonzon vloerisolatie (2019)
• krachtstroom t.b.v. inductiekoken

PERCEEL
Het hoekperceel is maar liefst 369 m² groot. Oorspronkelijk was het perceel kleiner, echter een tuin liefhebbende eigenaar heeft er extra grond bij gekocht. Hierdoor is het perceel veel groter dan gebruikelijk.
De achtertuin is gunstig gesitueerd op het zuiden en de zijtuin ligt op het zuidwesten, waardoor u de gehele dag van de zon kunt genieten.
Ook zijn er fruitbomen en fruitstruiken aanwezig en is er ruimte voor een
kleine moestuin. Vanwege het vele groen en de oude omliggende bomen is er bovendien ook altijd een schaduwplekje te vinden.

BIJZONDERHEDEN
• inhoud ca. 390 m³ (exclusief berging), woonoppervlakte ca. 120 m²
• voor diverse ramen zijn horren aanwezig
• verbeterde isolerende voorzieningen aanwezig, waaronder grotendeels isolerende beglazing
• onze foto’s zijn gemaakt zonder groothoeklenzen, waardoor deze een
realistisch beeld geven van de ware grootte
• de bijgevoegde plattegronden en 3D-beelden zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de exacte maten voor u van belang zijn, bieden wij u graag de mogelijkheid om deze ook zelf op te nemen.

Plattegronden

WOONRUIMTE

• ruime entree/hal, meterkast, toilet, garderobe en binnendoor naar aan de voorzijde gesitueerde stenen berging (met wasmachineaansluiting, aparte buitendeur en toegang tot een 2e zolderberging)
• opvallend lichte en tuingerichte woonkamer (met volledig glazen achterpui en extra ramen in de zijgevel voor veel lichttoetreding, haardpartij en massief eiken vloer)
• hoekkeuken met koelkast, oven, inductiekookplaat (2011), vaatwasser
(2011), afzuigkap aan de voorzijde (met uitzicht op het groen) en ruime  provisiekast

1E VERDIEPING
• overloop
• 3 slaapkamers (resp. ca. 13, 10 en 9 m²) met opengewerkt plafond waardoor meer hoogte
• één van de slaapkamers heeft een leuke slaapzolder met toegang naar de zolderberging op de 2e verdieping
• eenvoudige badkamer (douche, toilet en wastafel)

2E VERDIEPING
• bereikbaar door middel van smalle vaste trap vanuit slaapkamer
• zolderberging met c.v. ketel

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

De woning is gelegen in een ruime opgezette woonomgeving met veel groen, op 10 fietsminuten van het centrum van het gezellige brinkdorp Roden en nabij de goede voorzieningen van Nieuw Roden. Veel bewoners waarderen deze wijk vanwege het rustige karakter, de diversiteit , de kindvriendelijke opzet en de aanwezigheid van meerdere scholen en een supermarkt op korte afstand. Zelfs een bushalte, direct aan de overkant van de straat, met uitstekende verbindingen naar de stad Groningen is aanwezig.

Het Drentse landschap, waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig zijn, bestaat uit een afwisselende natuurrijke omgeving met weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen, diverse uitgestrekte bossen, heidevelden en fraaie zandverstuivingen.

Recreatieve trekpleisters van formaat zijn de nabijgelegen Landgoederen Mensinghe en Nienoord, het Leekstermeer en het grootschalige natuurgebied ‘De Onlanden’. In deze natuurrijke woonomgeving zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden.

VOORZIENINGEN
Het sfeervolle brinkdorp Roden biedt uitstekende voorzieningen.
Naast een uitgebreid winkelaanbod zijn er diverse scholen (waaronder ook middelbaar onderwijs) en sportfaciliteiten in de nabijheid aanwezig. Daarnaast heeft het dorp nog een eigen theater, de Winsinghhof.

BEREIKBAARHEID
De stad Groningen is in 25 minuten per bus te bereiken. Meerdere bushaltes bevinden zich op loopafstand. Vanwege de ligging nabij de snelweg A7 en A28 zijn omliggende steden zoals Groningen, Heerenveen en Assen goed bereikbaar.