Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 349.000,– k.k.

Deze woning is verkocht

“IK WIL VERRASSEND WONEN MET DE ZON IN MIJN GEZICHT EN HET UITZICHT OP HET GROEN”

Aan de gemoedelijke en kindvriendelijke Kluftlaan, op korte afstand van voorzieningen en het centrum, staat deze verrassend ingedeelde 2/1 kapwoning op een opvallend groot perceel.

RUST & PRIVACY
Deze woning is uitermate geschikt voor mensen die waarde hechten aan rust, privacy en een veilige woonomgeving. Vanwege de ligging in een rustige straat aan het begin van een ‘hofje’, de mooie hoeklocatie, de gunstige situering van de omliggende bebouwing en het opvallend grote (geheel door groen omsloten) perceel, is de rust en privacy direct merkbaar.

DE ZON OP MIJN GEZICHT
Rondom de woning is een grote tuin aanwezig met gazon en een terras aan zowel de achterzijde als de zijkant. Bovendien is de achtertuin gunstig gesitueerd op het zuidwesten. Hierdoor kunt u vrijwel de gehele dag van de zon genieten en de schaduw opzoeken als dat wenselijk is.

INTERIEUR
Het interieur voelt ruim en licht aan, wat het wonen zeer prettig maakt. De grote raampartijen en de gunstige zonligging zorgen voor veel lichttoetreding.

In afwijking van de gebruikelijke indeling met een zij-entree, is de entree bij deze woning aan de voorzijde gesitueerd. Hierdoor is er een ruime bijkeuken aan de voorzijde en een grote hal met gunstig gesitueerd toilet. Verrassend zijn de aanwezigheid van een slaap-/studeerkamer op de begane grond en een volledig tuingerichte woonkamer en keuken.

BOUWKUNDIGE STAAT
Het is zichtbaar dat deze woning altijd met veel plezier bewoond is. Er is zorgvuldig aandacht besteed aan het buitenonderhoud en de tuin. Met een modernisering van de binnenruimte is gestart door o.a. de plaatsing van een grote dakkapel. Zoals zichtbaar op de foto’s is verdere modernisering en verbetering van de afwerking wenselijk. Vanwege de mooie locatie en de goede basis zijn de hiervoor benodigde tijd en investering absoluut de moeite waard.

4 SLAAP-/WERKKAMERS, WAARVAN 1 OP DE BEGANE GROND
Naast 3 slaapkamers op de verdieping is er een grote 4e kamer (met wastafel) op de begane grond aanwezig. Ook voor mensen die inmiddels gewend zijn aan ‘thuiswerken’ biedt deze kamer een prima oplossing.

WONEN IN HET GROEN
Het fraaie hoekperceel is met 379 m² veel groter dan gebruikelijk. Grote voordelen zijn de ruime voortuin, de brede strook (met parkeervoorziening) naast de woning en diepe achtertuin (ca. 18 m). De tuin is vrijwel geheel omsloten door een fraaie beukenhaag. De doordacht geplaatste oude bomen zorgen voor een sfeervolle uitstraling. Het grote gazon biedt volop mogelijkheden voor ontspanning.

TUINHUIS
In de achtertuin is recentelijk een prachtig en kostbaar tuinhuis van het merk Azalp geplaatst. Door de mooie constructie en de fraai vormgeven overdekte entree is dit tuinhuis ook geschikt te maken voor andere doeleinden, waaronder bijv. werk- of atelierruimte. Niet direct zichtbaar maar wel heel handig zijn de opslagruimte aan de achterzijde van het tuinhuis en de extra toegangspoort.

PARKEREN
Naast de woning is een ruime eigen parkeerplaats aanwezig, welke naar wens zelfs afgesloten kan worden. In de directe omgeving zijn ruim voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar.

ALTERNATIEVE INDELINGEN
De slaapkamer op de begane grond kan bij de keuken en woonkamer aangetrokken worden, waardoor de woonruimte aanzienlijk vergroot wordt.

Door de grote dakkapel op de 2e verdieping kan de tuingerichte slaapkamer eenvoudig worden samengevoegd met de aangrenzende bergruimte.

De hobbykamer op de 2e verdieping kan vanwege de aanwezige stahoogte met enige aanpassingen ook geschikt gemaakt worden als 5e slaapkamer. Wij hebben foto’s beschikbaar van een vergelijkbare woning, waarbij de 2e verdieping is aangepast. Meer weten?…………wij maken de mogelijkheden graag voor u zichtbaar.

BIJZONDERHEDEN
• gebruiksoppervlakte wonen ca. 130 m², overige inpandige ruimte ca. 20 m², inhoud ca. 400 m³
• schilderwerk buitenzijde professioneel uitgevoerd in 2020
• hoogwaardige dakkapel (volledig kunststof en over nagenoeg de gehele achterzijde) geplaatst in 2021
• diverse screens en horren aanwezig voor extra woongenot
• onze foto’s zijn gemaakt zonder groothoeklenzen, waardoor deze een realistisch beeld geven van de ware grootte
• de bijgevoegde plattegronden en 3D-beelden zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de exacte maten voor u van belang zijn, bieden wij u graag de mogelijkheid om deze ook zelf op te nemen.

Plattegronden

WOONRUIMTE

• ruime entree/hal, toegang tot aangrenzende bijkeuken/berging (met extra bergzolder en aansluitingen voor wasmachine en droger), gunstig gesitueerd toilet
• slaap-/werkkamer
• sfeervolle en lichte tuingerichte woonkamer (v.v. haard, parketvloer en tuindeur) eenvoudige maar functionele keuken (met provisiekast)

1E VERDIEPING
• ruime overloop
• tuingerichte slaapkamer (met grote dakkapel) en aangrenzende bergruimte
• 2 slaapkamers
• nette en complete badkamer (met ligbad, separate douche, wastafelmeubel en toilet)

2E VERDIEPING
• bereikbaar door middel van vlizotrap
• hobbykamer met extra bergruimte achter de knieschotten
• zolderberging met c.v. ketel

ALTERNATIEVE INDELINGEN
De slaapkamer op de begane grond kan bij de keuken en woonkamer aangetrokken worden, waardoor de woonruimte aanzienlijk vergroot wordt.

Door de grote dakkapel op de 2e verdieping kan de tuingerichte slaapkamer eenvoudig worden samengevoegd met de aangrenzende bergruimte.

De hobbykamer op de 2e verdieping kan vanwege de aanwezige stahoogte met enige aanpassingen ook geschikt gemaakt worden als 5e slaapkamer. Wij hebben foto’s beschikbaar van een vergelijkbare woning, waarbij de 2e verdieping is aangepast. Meer weten?…………wij maken de mogelijkheden graag voor u zichtbaar.

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

VOORZIENINGEN
Leek is zeer centraal gelegen in de stedendriehoek Groningen, Assen en Heerenveen. Het is een gemoedelijk dorp en met een uitgebreid en gevarieerd winkelaanbod, diverse scholen ( zowel lager- als middelbaar) en veel sportfaciliteiten.
De afwisselende natuurrijke omgeving bestaat uit weilanden omzoomd door oude boomwallen, diverse uitgestrekte bossen, heidevelden en fraaie zandverstuivingen. Het nabij gelegen Leekstermeer, het grootschalige natuurgebied ‘De Onlanden’ en Landgoed Nienoord vormen unieke recreatieve voorzieningen. Fiets- en wandelmogelijkheden zijn talrijk.

BEREIKBAARHEID
Door de gunstige situering op korte afstand van de snelweg A7, is de bruisende stad Groningen uitstekend bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld met een bushalte op loopafstand. Hierdoor is Groningen in ca. 25 minuten bereikbaar.