Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 325.000,– k.k.

Deze woning is verkocht

HEEFT U TWEE RECHTERHANDEN…..BENT U EEN LIEFHEBBER VAN HET FRAAIE COULISSELANDSCHAP EN HECHT U WAARDE AAN VRIJ UITZICHT OVER DE LANDERIJEN, TERWIJL DE UITGEBREIDE VOORZIENINGEN BINNEN HANDBEREIK ZIJN?

Net buiten het dorp, aan één van de toegangswegen, staat te midden van landerijen deze degelijk gebouwde woning met een onderscheidende en daardoor zeer herkenbare uitstraling met
4 slaapkamers (waarvan één op de begane grond), vrijstaande stenen garage en een groot perceel van 800 m².

PRACHTIGE WOONOMGEVING
De woning is gelegen aan de westzijde van de Provincie Groningen, tussen de bruisende stad Groningen en de actieve plaats Drachten.
Het fraaie uitzicht over de tegenoverliggende landerijen en het eeuwenoude ‘Malijksepad’ maakt deze woning bijzonder.

Het ‘Malijksepad’, is een van de oudste verbindingswegen over de zandrug tussen Marum en Tolbert en is momenteel erg in trek bij fietsers en wandelaars. Rust, ruimte, natuur en historie liggen hierdoor binnen handbereik.

BOUWKUNDIGE STAAT
Deze woning is met passie voor het aannemers vak gebouwd omstreeks 1973. Kenmerkend zijn de charmante uitstraling, het degelijke metselwerk, de lage gootlijn en het fraaie balkon, waardoor het vakantiegevoel altijd dichtbij is.
Voor die periode was de toepassing van een inwendige staalconstructie vooruitstrevend. Een alternatieve indeling is hierdoor gemakkelijker realiseerbaar. Grootschalige moderniseringen hebben niet plaatsgevonden.
De afwerking, de keuken en het sanitair zijn eenvoudig maar functioneel. Vanwege de mooie locatie, de goede staat van het casco en de uitgebreide mogelijkheden is het uitvoeren van een modernisering absoluut de moeite waard. Twee rechterhanden zijn niet noodzakelijk ………….maar helpen wel om er iets moois van te kunnen maken.

PERCEEL
Het perceel is 800 m² groot. De woning staat grotendeels verscholen tussen groene borders en diverse oude bomen. Vrij uitzicht aan de voorzijde en een besloten terras met volop privacy aan de achterzijde zijn aanwezig. Naast de woning ligt een lange oprit met toegang tot de vrijstaande stenen garage (6.25 x 3.60m). De achtertuin lijkt op de foto’s groter dan deze in werkelijk is vanwege het, niet officiële, gebruik van een aangrenzend perceel.

OPTIONEEL: ACHTERLIGGENDE LOODS EN 1 HECTARE WEILAND
Achter de woning staat een recent gebouwde en volledig geïsoleerde loods (ca. 8 x 25m) met diverse uitstekende voorzieningen. Daarnaast is tevens aanwezig een aangrenzend weiland van ca. 1 hectare.

Koop hiervan is bespreekbaar, met dien verstande dat er momenteel nog sprake is van een recht van 1e koop van een derde partij.

BIJZONDERHEDEN
• inhoud ca. 365 m³, gebruiksoppervlakte ca. 140 m²
• de woning is v.v. heteluchtverwarming, waarbij de ketel enkele jaren geleden is vernieuwd
• de bijgevoegde plattegronden en 3D-impressies zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de exacte maten voor u van belang zijn bieden wij u graag de mogelijkheid om deze ook zelf op te nemen
• onze foto’s zijn gemaakt zonder groothoeklenzen, waardoor deze een realistisch beeld geven van de woonkwaliteiten en de ware grootte

Plattegronden

WOONRUIMTE
• entree/hal met meterkast, toilet
• lichte woonkamer (met schitterend uitzicht over de tegenoverliggende landerijen), haardpartij
• tussenliggende keuken met uitzicht op de achtertuin, aangrenzende bijkeuken met achter entree
• slaapkamer, vanuit de keuken bereikbaar

1E VERDIEPING
• door middel van vaste trap bereikbaar
• grote en lichte slaapkamer met toegang tot groot balkon
• 2 tuingerichte slaapkamers
• tussenliggende bergruimte
• eenvoudige, maar bruikbare badkamer met grote dakkapel en v.v. ligbad, douche, toilet en wastafel

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

De sfeervolle woonomgeving laat zich het beste typeren als een typisch coulisselandschap. Een landschap waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig zijn. De afwisselende natuurrijke omgeving bestaat uit weilanden omzoomd door karakteristieke oude boomwallen, diverse sloten, meerdere waterpartijen en bossen.

VOORZIENINGEN
Marum is zeer centraal gelegen tussen de bruisende stad Groningen en de actieve plaatsen Drachten, Heerenveen en Leeuwarden. De ligging in het landelijke gebied wordt gecombineerd met de goede voorzieningen van een gemoedelijk dorp. Diverse voorzieningen zoals 2 basisscholen, kinderopvang, supermarkten, sport- en ontspanningsmogelijkheden (waaronder een mooi openlucht zwembad) zijn binnen handbereik. Fiets- en wandelmogelijkheden zijn in deze natuurrijke woonomgeving volop aanwezig.

BEREIKBAARHEID
Vanwege de centrale ligging en de nabijheid van de snelweg A7 zijn omliggende plaatsen als Groningen en Drachten binnen 20 autominuten bereikbaar. Ook het openbaar vervoer vanuit Marum is goed geregeld en bushaltes zijn in de nabijheid aanwezig.