Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
op aanvraag

HOE WILT U WONEN……………………..GA NU MET ONS IN OVERLEG EN MAAK UW WOONWENSEN KENBAAR EN WIJ LEVEREN EEN WONING OP MAAT!

Aan de Dorpsstraat in Nieuw-Roden, op loopafstand van voorzieningen, ligt een braakliggend terrein welke geschikt is voor de ontwikkeling van een kleinschalig plan van circa 20 woningen.

MAATWERK
Rekening houdend met de prijs-/kwaliteitsverhouding, de technische mogelijkheden en de ruimte die het bestemmingsplan biedt is maatwerk mogelijk. De basis van het plan ligt vast, maar de details nog niet. Een grote diversiteit aan woningtypen en indelingsvarianten is realiseerbaar. Zoekt u een starterswoning, een gezinswoning, een vrijstaande woning, een levensloopbestendige woning of een bijzonder woningtype zoals een patiowoning, een bungalow of een kangoeroewoning?……………….veel is bespreekbaar.

De insteek is om na een inventarisatie van de verschillende woonwensen met een concreet woningontwerp en een uitgewerkt plan te komen.

VOORDELEN VAN NIEUWBOUW
In vergelijking met een bestaande woning biedt een nieuwbouwwoning uw veel voordelen omdat:
• er enige keuzevrijheid is bij het ontwerp en de inrichting
• het wooncomfort optimaal is
• de maandelijkse lasten veel lager zijn door een hoge energiezuinigheid
• het onderhoud zowel op korte als op lange termijn gering is
• er aantrekkelijke financieringsmogelijkheden zijn voor nieuwbouw

ONTWIKKELAAR & GEMEENTE
Het plan wordt ontwikkeld door ‘Jan Dobben, Alleen Bouwzaken’ o.a. bekend van het spraakmakende nieuwbouwproject in Leek: ‘De Tip’.
De ontwikkeling vindt plaats in goede samenspraak met zowel de gemeente Noordenveld als Dorpsbelangen Nieuw Roden. Ook deze partijen zijn enthousiast en bovendien bereid tot meedenken bij de invulling van het braakliggende terrein in de dorpskern.

BIJZONDERHEID
Het past niet bij de werkwijze van ons kantoor om dingen te beloven die wij niet waar kunnen maken. Echter in de praktijk blijken bij de ontwikkeling van een nieuwbouwplan diverse factoren en meerdere partijen een doorslaggevende rol te spelen. Hierdoor kan nog geen 100% zekerheid geboden worden, maar betrokken partijen zijn deskundig en hebben nadrukkelijk de wens om tot realisatie over te gaan.

PRIJZEN
Omdat het definitieve ontwerp van de woningen nog niet vaststaat, is er sprake van variërende prijzen.

Plattegronden

Informatie, plattegronden en opties zijn op te vragen via:

info@nijdammakelaars.nl

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

Nieuw Roden is gelegen in het typische Drentse landschap, waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig is. Het omliggende landschap bestaat uit een afwisselende natuur met weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen, diverse uitgestrekte bossen, heidevelden en fraaie zandverstuivingen. Kenmerkend voor de eveneens waterrijke omgeving is nabijheid van het Leekstermeer met het omliggende natuurgebied de Onlanden. Fiets- en wandelmogelijkheden zijn volop aanwezig.

VOORZIENINGEN
De dorpskern van Nieuw Roden biedt o.a. een goede supermarkt en een uitstekend aangeschreven lagere school.

Daarnaast biedt het aangrenzende brinkdorp Roden uitgebreide voorzieningen waaronder diverse winkels, supermarkten, scholen, restaurants, ontspanningsmogelijkheden en diverse gezondheidsinstellingen.

BEREIKBAARHEID
Vanwege de centrale ligging nabij de snelwegen A7 en A28 zijn omliggende steden zoals Groningen, Drachten en Assen goed bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is prima geregeld met een bushalte in de nabijheid.