Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 199.000,– k.k.
Deze woning is verkocht

IS HET UW WENS OM ZORGELOOS TE WONEN……………………….. EN HECHT U WAARDE AAN UW ZELFSTANDIGHEID, MAAR WILT U DE ZEKERHEID VAN ONDERSTEUNENDE ZORG ALS U DAAR AAN TOE BENT?

What do you want to do ?

New mail

Aan de rand van ‘De Noorderkroon’ met een schitterend uitzicht over het groen staat deze op een hoekperceel gelegen bungalow met de mogelijkheid tot maar liefst 3 slaapkamers op de begane grond.

RUSTZOEKERS & NATUURLIEFHEBBERS
Deze bungalow staat aan het einde van een rustige straat en grenst aan een brede groenstrook omzoomd door oude beuken en weiland.
Vanwege de bijzondere ligging is deze locatie uitermate geschikt voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Privacy is hier nog volop aanwezig. Vanuit diverse woonvertrekken hebt u de mogelijkheid tot weidse vergezichten.

WOONRUIMTE
Deze hoekwoning heeft een iets ruimere maatvoering dan veel andere woningen in ‘De Noorderkroon’. De van oorsprong aanwezige garage is verbouwd tot woonruimte. Hierdoor is de woonkamer met bijna 40 m² aanzienlijk groter dan gebruikelijk. Ook is deze extra ruimte eenvoudig geschikt te maken als 3e slaapkamer. Vanwege de grote raampartijen en de gunstige zonligging lijkt de woonruimte nog groter.

BOUWKUNDIGE STAAT
Deze in 1968 gebouwde bungalow is in 2001 voorzien van nieuwe dakbedekking met isolatie, de Nefit Topline c.v.-ketel is in 2010 geplaatst en er is veel isolerende beglazing aanwezig. Vanwege de mooie locatie is de woning met heel veel plezier bewoond, echter plaatselijk herstel van de houten vloer, onderhoud en modernisering heeft niet plaatsgevonden. Als u bereid bent om te investeren kunt u een prachtige bungalow realiseren. Bij de vaststelling van de vraagprijs is hiermee rekening gehouden.

HOEKPERCEEL
Het onderhoudsarme hoekperceel is 279 m² groot. Door het omliggende groen lijkt het perceel nog veel ruimer. Hierdoor heeft u wel de voordelen maar geen extra werk.
De woning is vanaf de openbare weg bereikbaar en de auto kan voor de deur geparkeerd worden. Zowel de voor- als de achtertuin zijn voorzien van een terras. Vanaf beide terrassen hebt u een fraai uitzicht over het prachtige landschap. Vanwege de ligging op het Oosten en het Westen kunt u bovendien op verschillende tijdstippen van de zon genieten.
In de achtertuin is een kleine zelfstandige berging en een aan de woning grenzende berging aanwezig (die ook van binnenuit bereikbaar is).

VERENIGING VAN BUNGALOWBEWONERS
Op de Noorderkroon zijn naast het hoofdgebouw diverse bungalows aanwezig. Om er voor te zorgen dat u met plezier kunt wonen betaalt u een maandelijkse bijdrage van € 35,– aan de vereniging. Hiervoor wordt o.a. het omliggende groen onderhouden en mag u diverse extra ruimten in het hoofdgebouw gebruiken.

ZORGVERLENING
De bungalow met eigen grond maakt onderdeel uit van de ‘Stichting Woonservice Complex de Noorderkroon’. Het voordeel hiervan is dat u, indien gewenst, de medische hulp of ondersteuning kunt inschakelen van de ‘Zorggroep Drenthe’. Veiligheid, rust en goede zorg in de buurt zijn hierdoor gewaarborgd.

BIJZONDERHEDEN
• bouwjaar 1968, woonoppervlakte ca. 85 m²
• vanaf 55 jaar en ouder bent u al welkom op ‘De Noorderkroon’
• extra openbare parkeervoorzieningen op korte loopafstand
• onze foto’s zijn gemaakt zonder groothoeklenzen, waardoor deze een realistisch beeld geven van de ware grootte
• de bijgevoegde plattegrond en 3D-beelden zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de exacte maten voor u van belang zijn, bieden wij u graag de mogelijkheid om deze ook zelf op te nemen
• deze woning wordt verkocht op basis van een verklaring van erfrecht, waardoor er afwijkende verkoopbepalingen van toepassing zijn, uiteraard informeren wij u hierover graag

 

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

Plattegronden

WOONRUIMTE
• overdekte entree/hal, meterkast en een eenvoudig toilet
• opvallend lichte woonkamer, waaraan de voormalige garage als
woonruimte is toegevoegd, waardoor de woonkamer maar liefst bijna 40 m² groot is
• vanuit woonkamer toegankelijke slaapkamers (resp. ca. 14 en 13 m²)
• eenvoudige badkamer
• eenvoudige keuken met schitterend uitzicht en toegang tot bijkeuken en aangebouwde berging (v.v. tuindeur)

What do you want to do ?

New mail

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

De woning is gelegen in een ruime opgezette woonomgeving met veel groen, op 5 fietsminuten van het centrum van het gezellige brinkdorp Roden. Veel bewoners waarderen ‘De Noorderkroon’ vanwege de groene woonomgeving, de ruimtelijke opzet, het rustige karakter, de nabijheid van voorzieningen en de beschikbaarheid van medische ondersteuning.

Roden ligt in de kop van Drenthe in een landschap, waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig zijn. De omgeving bestaat uit een afwisselende natuur met weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen en diverse uitgestrekte bossen.

Recreatieve trekpleisters van formaat zijn het nabijgelegen Landgoed Mensinghe, het Leekstermeer en het grootschalige natuurgebied ‘De Onlanden’. In deze natuurrijke woonomgeving zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden.

VOORZIENINGEN
Het sfeervolle brinkdorp Roden biedt uitstekende voorzieningen. Naast een uitgebreid winkelaanbod zijn er diverse medische voorzieningen en sportfaciliteiten in de nabijheid aanwezig. Daarnaast heeft het dorp nog een eigen theater, de Winsinghhof en een fraaie golfclub ‘Holthuizen’.

BEREIKBAARHEID
Een bushalte bevindt zich op korte afstand. De stad Groningen is in 25 minuten per bus te bereiken. Vanwege de ligging nabij de snelweg A7 en A28 zijn omliggende steden als Groningen, Heerenveen en Assen goed bereikbaar.

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail