Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 539.000,– k.k.
DEZE WONING IS VERKOCHT

ZOEKT U EEN ‘SLEUTELKLARE’ WONING MET ONDERSCHEIDENDE ARCHITECTUUR…….……………….EN HECHT U WAARDE AAN EEN HOOGWAARDIGE AFWERKING, MODERN WOONCOMFORT, ENERGIEZUINIGHEID, LAGE MAANDELIJKSE LASTEN EN EEN BLIJVEND VRIJ UITZICHT?

Op één van de mooiste kavels in plan ‘Roderveld 4’, grenzend aan de bosrand, staat deze nieuwe vrijstaande woning, welke geschikt is voor direct gebruik.

GENIETEN VAN EEN GROENE OMGEVING
Vanwege de fraaie ligging aan de rand van een groene woonomgeving is deze woning uitermate geschikt voor mensen die willen genieten van rust, ruimte en privacy. Bovendien is een blijvend vrij uitzicht over een groot deel van de woonomgeving ook op langere termijn gewaarborgd.

De architectuur en de indeling sluiten perfect aan bij de situering op het fraai aangelegde perceel, de bezonning en de functie van de verschillende woonruimten.

KWALITEIT DOOR AANDACHT VOOR DETAIL
Deze woning is in 2017, in opdracht van de huidige eigenaren, gerealiseerd. Het onderscheidt zich doordat het met oog voor detail, gevoel voor verhoudingen en met toepassing van hoogwaardige materialen is gebouwd. Het is duidelijk zichtbaar dat dit object uitsluitend gerealiseerd kon worden door toepassing van ambachtelijke kennis en een liefde voor het aannemersvak.

De voordelen van de modernste houtskelet technieken (degelijkheid en energiezuinigheid) worden gecombineerd met de voordelen van verzwaarde betonvloeren van traditioneel gebouwde woningen. Gehorigheid van verdiepingsvloeren behoren hiermee tot het verleden.

Er zijn geen concessies gedaan aan de kwaliteit, waardoor de benodigde investeringen aanzienlijk zijn geweest.

MAXIMAAL WOONCOMFORT
Belangrijke aandachtspunten voor een maximaal wooncomfort zijn geweest:
• opvallend ruime en praktische indeling
• optimale lichttoetreding door zorgvuldig geplaatste ramen
• veel wooncomfort , door o.a. vloerverwarming
• optimale isolatie, door o.a. 3 lagen HR++ glas
• hoge mate van energiezuinigheid i.c.m. minimale verbruikslasten, door o.a. de modernste zonnepanelen (14x) met hoge opbrengst
• 2.60 meter hoge plafonds, welke het ruimtelijk gevoel versterken
• uitgebreide technische installaties
• goede materiaalkeuze zorgt voor gering onderhoud op lange termijn

ARCHITECTUUR
Deze woning is zeer herkenbaar vanwege het bijzondere lijnenspel, de mooie kleurencombinaties en de verdiepte voegen in het metselwerk. Uitgangspunt is om een modern design te combineren met een grote praktische bruikbaarheid.

EIGENTIJDS & LICHT INTERIEUR
Het interieur is met oog voor detail afgewerkt waardoor de uitstraling zowel prettig, modern als luxe is. Doordat de gebruikte materialen en kleuren zorgvuldig op elkaar afgestemd zijn is er sprake van eenheid en een tijdloze uitstraling. De doordacht geplaatste raampartijen en de gunstige zonligging zorgen voor veel extra lichttoetreding. Panorama ramen zijn toegepast voor een optimale combinatie tussen uitzicht en privacy.

PERCEEL
Het zongerichte en onderhoudsvriendelijke perceel is 578 m² groot, maar lijkt aanzienlijk groter doordat deze aan meerdere zijden met het omliggend groen verbonden is. Hierdoor ervaart u wel de vrijheid maar niet de lasten van een grote tuin. De aan de woning grenzende terrassen vormen een fraai verlengstuk van de woonruimte. Vanwege de verschillende situering is er zowel zon als schaduw aanwezig.

Het fraai vormgegeven tuinhuis bestaat uit een fietsenberging en een mooi overdekt terras , zodat u volop kunt genieten van het buitenleven en prachtige zomeravonden. Tussen de woning en de bosrand is nog een brede groenstrook aanwezig. Door de grote afstand biedt ook de achtertuin tot laat in de avond zon.

Aan de voorzijde is een ruime oprit aanwezig met 2 naast elkaar gelegen parkeerplaatsen, waardoor gemakkelijk in- en uitrijden mogelijk is.

GARAGE
De grote garage heeft dezelfde bouwkundige kwaliteiten als de woning, is uitstekend geïsoleerd en bovendien v.v. vloerverwarming, warm- en koudwateraansluiting en een afvoer. Vanwege deze reeds aanwezige voorzieningen is de garage ook relatief eenvoudig geschikt te maken als slaap- en badkamer. Ook alternatief gebruik als kantoor- of praktijkruimte is mogelijk.

Aan de voorzijde is een gebruiksvriendelijk elektrisch bedienbare deur aanwezig en aan de achterzijde is een separate tuindeur. Uiteraard is de garage ook van binnenuit bereikbaar.

Plattegronden

WOONRUIMTE

• naast de woning gesitueerde opvallend ruime en lichte entree/hal met Modern toilet en uitgebreide meterkast (met glasvezel)
• fraaie L-vormige living (met stijlvolle PVC vloer, tuindeuren en panoramaramen)
• tuingerichte en luxe uitgevoerde eetkeuken (met keuken over de volle breedte van de woning en diverse hoogwaardige apparatuur waaronder een design inductiekookplaat, Gutmann afzuigkap, een Quooker en opvallend veel bergruimte)
• living en eetkeuken samen ruim 60 m²
• inpandige bijkeuken met diverse aansluitingen, tuindeur en binnendoor naar L-vormige garage

1e Verdieping
• bereikbaar door middel van fraaie trapopgang
• ruime en lichte overloop
• 4 slaapkamers (resp. ca. 25, 23, 11 en 9 m²)
• moderne en grote badkamer met dakkapel over de volle breedte v.v. ruime inloopdouche, wastafelmeubel, wandtoilet en ligbad

2e Verdieping
• bereikbaar door middel van vlizotrap
• ruime zolderberging met stahoogte

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

Deze woning is gelegen aan de rand van het gemoedelijke maar actieve brinkdorp Roden, nabij de provinciegrens van Groningen. Kenmerkend is de landelijke ligging in het voor Drenthe typerende coulisselandschap. Een landschap, waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig zijn. De natuurrijke omgeving bestaat uit weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen, nabijgelegen bossen en het waterrijke natuurgebied ‘De Onlanden’ waarvan het Leekstermeer onderdeel uitmaakt. Fiets- en wandelmogelijkheden zijn volop aanwezig.

Voorzieningen
Naast een uitgebreid winkelaanbod zijn er diverse scholen (waaronder middelbaar onderwijs) en gevarieerde sport- en ontspanningsfaciliteiten in de nabijheid aanwezig. Een recreatieve trekpleister van formaat is het nabijgelegen Landgoed Mensinge. Daarnaast heeft het dorp als bijzonderheden nog een eigen theater (de Winsinghhof) en een fraaie golfclub (Holthuizen).

Bereikbaarheid
De bruisende stad Groningen is zowel met de auto, bus als fiets uitstekend bereikbaar. Het openbaar vervoer in de regio is goed geregeld met meerdere bushaltes op korte afstand en zelfs een groot busstation in het centrum. Vanwege de goede paden en de relatief korte afstand maken veel mensen in deze omgeving gebruik van de fiets om in de stad te komen.