Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 399.000,– k.k.

Deze woning is verkocht

“IK ZOEK EEN NIEUWBOUWWONING OMDAT IK WAARDE HECHT AAN MODERN COMFORT, ENERGIEZUINIGHEID, LAGE MAANDELIJKSE LASTEN, MINIMAAL ONDERHOUD ….……EN WIL GENIETEN VAN HET GEMAK VAN EEN GROTE SLAAPKAMER EN BADKAMER OP DE BEGANE GROND”

Aan de rustige Priorij, welke uitsluitend gebruikt wordt door bestemmingsverkeer en fietsverkeer, staat deze in 2018 opgeleverde stijlvolle 2/1 kapwoning met riante slaapkamer en aangrenzende badkamer op de begane grond, grote bijkeuken en 4 kamers op de verdieping.

GENIETEN VAN EEN RUSTIGE & GROENE WOONOMGEVING
Deze nieuwbouwwoning staat in een kleinschalig en ruim opgezet plan ‘Kloostervallei’, tegen de oude kern aan. Bij het inrijden van de woonomgeving valt direct op dat deze rustiger en ruimer is opgezet dan andere nieuwbouwprojecten. Vanwege de ligging is deze woning ideaal voor mensen die net iets meer waarde hechten aan rust, ruimte en privacy.

COMFORTABEL ‘INSTAPPEN’
Deze woning is uitermate geschikt voor mensen die direct willen instappen en geen behoefte hebben aan de stress van een langdurig bouwtraject. Het is in alles merkbaar dat deze woning zorgvuldig gebruikt en onderhouden wordt door de huidige eigenaren. Door toepassing van kunststof kozijnen en buitenbekleding zijn het onderhoud en de bijkomende lasten ook op langere termijn gering.

EIGENTIJDSE UITSTRALING MET CHARME VAN WELEER
Deze woning is met oog voor detail afgewerkt waardoor de uitstraling zeer eigentijds is. De bijzondere kapvorm met vlakke keramische pannen, het in 2 kleuren uitgevoerde metselwerk met terugliggende voegen en de fraaie dakkapel en erker doen denken aan de charme van weleer.

Doordat de gebruikte materialen en kleuren zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd, is er sprake van eenheid en een tijdloze uitstraling. De doordacht geplaatste raampartijen en de gunstige zonligging zorgen voor veel extra lichttoetreding.

ENERGIEZUINIG
Vanwege het recente bouwjaar is er veel aandacht besteed aan het comfort en de energiezuinigheid. Onder andere de volgende voorzieningen zijn aanwezig:
• volledig geïsoleerd volgens de recente normen
• woonkamer en keuken v.v. HR+++ beglazing, overige ruimten HR++
• vloerverwarming begane grond
• moderne temperatuurregeling per vertrek d.m.v. EvoHome systeem
• 6 gunstig gesitueerde zonnepanelen

‘THUISSLAPERS EN THUISWERKERS’
Vanwege de aanwezigheid van een grote slaapkamer en badkamer op de begane grond en drempelloze vloeren is deze woning uitermate geschikt voor mensen die zo lang mogelijk in hun eigen huis willen blijven wonen.

Het alternatief is om deze slaapkamer of één van de andere 4 kamers als werkkamer te gebruiken. Deze combinatie zorgt ervoor dat zowel ouderen als jonge gezinnen deze woning met veel plezier kunnen bewonen.

PERCEEL
Het perceel is 310 m² groot. Vanwege de situering nabij de oorspronkelijke bebouwing met oude woonboerderijen en bijbehorend land en de ‘doodlopende’ Priorij, is de afstand ten opzichte van de omliggende bebouwing veel groter dan gebruikelijk. Meer rust en privacy zijn het gevolg.

Het perceel is grotendeels bestraat waardoor deze erg gebruiksvriendelijk en zeer onderhoudsarm is. De achtertuin is gunstig gesitueerd op het zuidwesten met veel privacy, zodat genieten van lange zomerdagen volop mogelijk is. Vanwege het zijpad langs de uitbouw is ook de achtertuin zeer goed bereikbaar. De ruime oprit aan de voorzijde biedt plaats aan meerdere auto’s op eigen terrein. Voor extra gebruiksgemak is er aan de zijkant een mooi ijzeren hekwerk geplaatst.

BIJZONDERHEDEN
• inhoud ca. 545 m³, woonoppervlakte ca. 150 m²
• hoge plafonds, waardoor het ruimtelijke gevoel wordt versterkt
• gemakkelijk beloopbare trappen
• uitgebreide elektrische installatie met kindveilige wandcontactdozen
• pvc-vloeren aanwezig
• onderhoudsarm(e) tuinhuis/berging en schutting
• wij maken onze foto’s zelf en zonder groothoeklens, waardoor deze een realistisch beeld geven van de woonkwaliteiten en de ware grootte
• de bijgevoegde plattegronden zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de exacte maten voor u van belang zijn bieden wij u graag de mogelijkheid om deze ook zelf op te nemen
• de eigenaar is zelf op zoek naar een andere passende woning en heeft daarom de voorkeur voor een latere aanvaardingsdatum

Plattegronden

WOONRUIMTE

• opvallend ruime en lichte entree/hal met modern toilet en uitgebreide meterkast (glasvezel, binnenkort aangelegd)
• fraaie L-vormige living (met lichte plavuizenvloer, erker en zijraam voor nog meer lichttoetreding en mooi uitzicht over de straat)
• tuingerichte eetkeuken (in hoekopstelling en v.v. veel inbouwapparatuur)
• vanuit keuken bereikbare grote geïsoleerde bijkeuken (met diverse aansluitingen, vaste kasten met veel extra bergruimte en tuindeur), binnendoor naar opvallend ruime en comfortabele slaapkamer met uitermate praktische en riante badkamer (met ruime inloopdouche, wastafelmeubel, badkamerkasten en toilet)

1E VERDIEPING
• bereikbaar door middel van fraaie trapopgang
• 3 slaapkamers
• neutraal uitgevoerde badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel

2E VERDIEPING
• bereikbaar door middel van gemakkelijk beloopbare vaste trap
• ruime 4e kamer (eenvoudig geschikt te maken als slaap- /werkkamer)
• bergruimte

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

UITGEBREIDE VOORZIENINGEN
Winschoten, één van de oudste plaatsen van de provincie Groningen, wordt gewaardeerd vanwege het ‘dorpse’ en gemoedelijke karakter in combinatie met een hoogwaardig voorzieningenniveau.
In deze plaats zijn o.a. goede supermarkten, basisscholen en middelbaar onderwijs, een uitgebreid winkelbestand, gezellige horecagelegenheden en diverse sportverenigingen. Ook de medische voorzieningen zijn van een hoog niveau met zelfs het moderne Ommelander Ziekenhuis op 10 autominuten.

BEREIKBAARHEID
De op- en afrit van de snelweg A7 is in 5 autominuten bereikbaar. Hierdoor is de bruisende stad Groningen snel en goed bereikbaar.
Het openbaar vervoer is goed geregeld met bushaltes in de nabijheid.