Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 319.000,– k.k.
Deze woning is onder voorbehoud verkocht

BENT U OP ZOEK NAAR DE UITZONDERLIJKE COMBINATIE TUSSEN DE LEVENDIGHEID VAN HET CENTRUM EN OPTIMALE PRIVACY…………………….. EN WILT U BOVENDIEN OOK GENIETEN VAN EEN RUIME MAATVOERING (190 M²) EN UITGEBREIDE VOORZIENINGEN OP DE BEGANE GROND?

Op korte loopafstand van voorzieningen staat deze aanzienlijk uitgebouwde helft van een dubbel woonhuis met 5 (slaap)kamers en een opvallend groot en fraai aangelegd perceel van maar liefst 871 m² met zwembad (8 x 4m).

UITZONDERLIJKE WOONKWALITEITEN
In vergelijking met het overige aanbod, is deze woning vanwege diverse extra’s, met recht uitzonderlijk te noemen. Onder andere de onderstaande verbeteringen zijn uitgevoerd:
• verrassend ruime maatvoering (die aan de voorzijde niet direct waarneembaar is, maar aan de achterzijde des te meer)
• de achterzijde is omstreeks 1997 uitgebouwd en v.v. een grote woonkeuken, een bijkeuken, een inpandige berging en een binnendoor naar de riante praktijk-/kantoorruimte
• de geïsoleerde garage is in 2014 verbouwd tot praktijk-/kantoorruimte en v.v. verwarming en een toilet
• de indeling van de woonkamer is gewijzigd waardoor deze aanzienlijk is vergroot
• op de 2e verdieping is een kunststof dakkapel geplaatst, waardoor deze ruimte goed als extra slaapkamer gebruikt kan worden
• grote en hoge carport geplaatst
• de tuin is fraai aangelegd en v.v. een professioneel aangelegd zwembad

MOOIE LOCATIE
De woning is gelegen in de gemoedelijke dorpskern van Nieuw Roden met o.a. een supermarkt op loopafstand. In tegenstelling tot de levendigheid van de straat aan de voorzijde is de achterzijde opvallend rustig.

PERCEEL
Het fraai aangelegde hoekperceel is maar liefst 871 m² groot. Genieten van de privacy en de zon is hier nog volop mogelijk. Het gevoel van privacy en veiligheid wordt verstrekt doordat de tuin geheel omsloten is door een fraai hekwerk. Bovendien is de luxe aanwezig van een professioneel aangelegd zwembad (8 x 4m).

Aan de achterzijde is een volledig afgesloten parkeervoorziening (met grote en hoge carport) aanwezig met plaats voor meerdere auto’s. Zelfs stalling van een caravan of camper op eigen terrein is mogelijk.

‘VOORMALIGE’ GARAGE
De oorspronkelijke garage (6.5. x 6.5 m) is in 2014 op deugdelijke wijze verbouwd tot praktijk-/kantoorruimte. Vanwege de goede bouwkundige kwaliteiten is deze ook eenvoudig geschikt te maken als slaapkamer, temeer omdat een extra verwarmingsinstallatie en een separaat toilet reeds aanwezig zijn. Deze ruimte is zowel binnendoor als via een zelfstandige entree bereikbaar. Op de verdieping is nog een ruime bergzolder aanwezig.

De aanwezige sectionaaldeur is behouden, waardoor ook de oorspronkelijk functie als garage/hobbyruimte weer eenvoudig terug te brengen is.

BIJZONDERHEDEN
• woninginhoud ca. 475 m³, woonoppervlakte ca. 190 m²
• oorspronkelijk gebouwd omstreeks 1965
• Atag Hr-combiketel (2014) en Nefit Ecomline Hr-combiketel (2002)
• gedeeltelijk kunststof kozijnen
• de woning wordt verkocht door een eigenaar die de woning zelf nimmer bewoond heeft, waardoor deze u minder informatie kan verstrekken dan gebruikelijk

Plattegronden

WOONRUIMTE
• entree/hal met toilet en vernieuwde meterkast
• sfeervolle en lichte woonkamer met hoogwaardige parketvloer, strak vormgegeven haard en toegang tot droge provisiekelder
• tuingerichte woonkeuken (met eenvoudige maar bruikbare keuken), tuindeuren en binnendoor naar de achterzijde
• woonkamer en woonkeuken samen ca. 60 m²
• grote bijkeuken met diverse aansluitingen en buitendeur, inpandige bergruimte en toegang tot praktijk-/kantoorruimte

1e VERDIEPING
• 3 slaapkamers
• badkamer met groot ligbad, ruime douche, toilet en wastafelmeubel

2e VERDIEPING
• door middel van vaste trap bereikbaar
• ruime slaapkamer met grote dakkapel over nagenoeg de volle breedte

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

WOONOMGEVING
Nieuw Roden is gelegen in het typische Drentse landschap, waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig zijn. Het omliggende landschap bestaat uit een afwisselende natuur met weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen, diverse uitgestrekte bossen, heidevelden en fraaie zandverstuivingen. Kenmerkend voor de eveneens waterrijke omgeving is nabijheid van het Leekstermeer met het omliggende natuurgebied de Onlanden. Fiets- en wandelmogelijkheden zijn volop aanwezig.

VOORZIENINGEN
De dorpskern van Nieuw Roden biedt o.a. een goede supermarkt en een uitstekend aangeschreven lagere school.

Daarnaast biedt het aangrenzende brinkdorp Roden uitgebreide voorzieningen waaronder diverse winkels, supermarkten, scholen, restaurants, ontspanningsmogelijkheden en meerdere gezondheidsinstellingen.

BEREIKBAARHEID
Vanwege de centrale ligging nabij de snelwegen A7 en A28 zijn omliggende steden zoals Groningen, Drachten en Assen goed bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is prima geregeld met een bushalte op loopafstand.