Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 389.000,– k.k.
Deze woning is verkocht

ZOEKT U EEN GLOEDNIEUWE WONING OMDAT U WAARDE HECHT AAN MODERN WOONCOMFORT, ENERGIEZUINIGHEID, LAGE MAANDELIJKSE LASTEN, MINIMAAL ONDERHOUD …… EN WILT U GEEN STRESS VAN LANGE BOUWTIJDEN OMDAT U ER SNEL IN WILT?

Aan de rustige Tureluur staat deze in eind 2020 opgeleverde stijlvolle 2/1 kapwoning met 4 kamers op de verdieping en een aangebouwde garage en bijkeuken.

GENIETEN VAN EEN RUSTIGE & GROENE WOONOMGEVING
Deze nieuwbouwwoning staat in een kleinschalig en ruim opgezet plan, tegen de oude dorpskern aan. Bij het inrijden van de woonomgeving valt direct op dat deze veel ruimer en groener is opgezet dan andere nieuwbouwprojecten. Vanwege de ligging is deze woning ideaal voor mensen die net wat meer waarde hechten aan rust, ruimte en privacy.

ENERGIEZUINIG
Vanwege het recente bouwjaar is er veel aandacht besteed aan het comfort en de energiezuinigheid. Onder andere de volgende voorzieningen zijn aanwezig:
• volledig geïsoleerd volgens de nieuwste normen
• warmtepomptechnologie (waardoor gasloos) en maar liefst 10 zonnepanelen
• vloerverwarming begane grond en elektrische verwarming op de verdieping
Vanwege deze voorzieningen en de toepassing van energielabel A, betaalt de huidige eigenaar een maandelijks voorschot van slechts € 50,–.

COMFORTABEL ‘INSTAPPEN’, AFWERKING OP DETAIL NODIG
Deze woning is uitermate geschikt voor mensen die direct willen instappen en die geen behoefte hebben aan de stress van een langdurig bouwtraject.
In opdracht van de huidige eigenaren is deze woning smaakvol afgewerkt met oog voor detail en gevoel voor kwaliteit, comfort en sfeer. Onder andere de volgende zaken zijn uitgevoerd:
• superstrakke keuken
• bijzonder mooie badkamer
• fraaie plavuizenvloer op de begane grond
Het is aan een nieuwe eigenaar om nog enkele details verder af te werken en het perceel naar eigen smaak in te richten. Vanwege de goede basis is dit absoluut de moeite waard.

EIGENTIJDS INTERIEUR
Het interieur is met oog voor detail afgewerkt waardoor de uitstraling zowel prettig, modern als luxe is. Doordat de gebruikte materialen en kleuren zorgvuldig op elkaar zijn afgestemd, is er sprake van eenheid en een tijdloze uitstraling. De doordacht geplaatste raampartijen en de gunstige zonligging zorgen voor veel extra lichttoetreding.

BENT U EEN KEUKENPRINS OF PRINSES?
Het is duidelijk zichtbaar dat de huidige eigenaren genieten van alles wat met koken te maken heeft. Dat hobby’s veel geld mogen kosten blijkt uit de super de luxe materialen en bijbehorende apparatuur. Zelfs aan het allernieuwste Bora kooktoestel is gedacht. Het opvallend grote kookeiland zorgt voor een prettige verbinding met het tuingerichte eetgedeelte.

PERCEEL
Het perceel is met 437 m² veel groter dan gebruikelijk (de kadastrale meting moet nog definitief plaatsvinden, waardoor een verschil kan voorkomen). Vanwege de situering tegen de oude dorpskern aan is de afstand ten opzichte van de aangrenzende bebouwing opvallend groot. Meer rust en privacy zijn het gevolg. De oude bomen zijn behouden gebleven, waardoor de sfeer al erg aangenaam is. De diepe achtertuin (20m) is gunstig gesitueerd op het zuidwesten, zodat genieten van lange zomeravonden volop mogelijk is. Vanwege het brede zijpad langs de garage is ook de achtertuin zeer goed bereikbaar. Zowel de tuin als de oprit dienen nog naar eigen smaak te worden aangelegd.

BIJZONDERHEDEN
• inhoud ca. 415 m³ (excl. garage), woonoppervlakte ca. 140 m²
• degelijk gebouwd door Bouwbedrijf Notebomer uit Surhuisterveen
• hoge plafonds, waardoor het ruimtelijke gevoel wordt versterkt
• ook het dak van de garage is alvast geïsoleerd, waardoor deze eenvoudiger geschikt te maken is als extra werk-/hobbyruimte
• grote waterontharder aanwezig
• wij maken onze foto’s zelf en zonder groothoeklens, waardoor deze een realistisch beeld geven van de woonkwaliteiten en de ware grootte
• de bijgevoegde plattegronden zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de exacte maten voor u van belang zijn bieden wij u graag de mogelijkheid om deze ook zelf op te nemen

Plattegronden

WOONRUIMTE
• opvallend ruime en lichte entree/hal met modern toilet en uitgebreide meterkast (met glasvezel)
• fraaie L-vormige living (met stijlvolle plavuizenvloer, tuindeuren met extra zijramen voor nog meer lichttoetreding en mooi uitzicht over de gehele straat)
• tuingerichte eetkeuken
• vanuit keuken bereikbare geïsoleerde bijkeuken (met diverse aansluitingen) en binnendoor naar garage (v.v. kanteldeur aan voorzijde en tuindeur aan de achterzijde)

1E VERDIEPING
• bereikbaar door middel van fraaie trapopgang
• 3 slaapkamers
• stijlvol uitgevoerde badkamer met 2 wastafels, wandtoilet en ruime douchegelegenheid (uitgevoerd met 2 separate douchekoppen)
• de warmwater capaciteit is optimaal geregeld met een vat van maar liefst 300 liter

2E VERDIEPING
• bereikbaar door middel van gemakkelijk beloopbare vaste trap
• ruime 4e kamer (eenvoudig geschikt te maken als slaap-/werkkamer)
• ruime bergkast

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

Door velen wordt de bijzondere woonomgeving als zeer prettig ervaren. De belangrijkste kenmerken van deze fraaie woonomgeving, met zijn grote landschappelijke verscheidenheid, zijn rust en ruimte in combinatie met goede voorzieningen en een goede bereikbaarheid. Onder andere de nabijgelegen Drentse en Friese natuurgebieden bieden volop mogelijkheden tot ontspanning. Fiets- en wandelmogelijkheden zijn talrijk.

UITGEBREIDE VOORZIENINGEN
In het dorp Zevenhuizen zijn o.a. een goede supermarkt, 2 basisscholen, een aantal winkels, horeca en diverse sportverenigingen. In 5 autominuten zijn ook de nabijgelegen plaatsen Roden en Leek bereikbaar. Deze plaatsen worden gewaardeerd vanwege het dorpse en gemoedelijke karakter in combinatie met een hoogwaardig voorzieningenniveau.

BEREIKBAARHEID
De op- en afrit van de snelweg A7 is in 15 autominuten bereikbaar. Hierdoor is de bruisende stad Groningen snel en goed bereikbaar, evenals de plaatsen Assen en Drachten. Het openbaar vervoer is goed geregeld met bushaltes in de nabijheid.