Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 450.000,– k.k.
Deze woning is verkocht

BENT U DEGENE DIE WAARDE HECHT AAN MODERN WOONCOMFORT, ENERGIEZUINIGHEID EN LAGE MAANDELIJKSE LASTEN EN IS MIDDEN IN EEN NIEUWE WOONWIJK NIETS VOOR U OMDAT U MEER VRIJHEID, RUST EN RUIMTE ZOEKT?

Op één van de mooiste kavels in Marum, grenzend aan door oude boomwallen omzoomde weilanden, staat deze in 2009 gerealiseerde notariswoning met fraai houten bijgebouw v.v. carport (geschikt voor 2 auto’s) en een doordacht aangelegde tuin.

GENIETEN VAN EEN GROENE WOONOMGEVING
Vanwege de fraaie ligging aan de rand van een woonwijk en een groene woonomgeving is deze woning uitermate geschikt voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Een blijvend vrij uitzicht over een groot deel van de omgeving is ook op langere termijn gewaarborgd.
Binnen een paar tellen staat u op één van de mooie veldweggetjes in de omgeving, waardoor de natuur ineens wel heel dichtbij is.

KWALITEIT DOOR AANDACHT VOOR DETAIL
Deze woning is in 2009 gerealiseerd door Bouwbedrijf Boonstra uit Marum. Het onderscheidt zich doordat het met oog voor detail, gevoel voor verhoudingen en met toepassing van hoogwaardige materialen is gebouwd. Het is duidelijk zichtbaar dat dit object uitsluitend gerealiseerd kon worden door toepassing van ambachtelijke kennis en een liefde voor het aannemersvak.
De voordelen van de modernste houtskelet technieken (degelijkheid en energiezuinigheid) worden gecombineerd met de voordelen van traditioneel gebouwde woningen.

OPTIMAAL WOONCOMFORT
Onderstaande punten leveren een belangrijke bijdrage aan het optimale wooncomfort:
• veel wooncomfort door o.a. vloerverwarming en goede ventilatiemogelijkheden
• optimale isolatie door o.a. HR++ beglazing
• hoge plafonds, welke het ruimtelijke gevoel versterken en een gemakkelijk beloopbare trap naar de eerste verdieping
• opvallend ruime en praktische indeling met 5 slaapkamers (waarvan 1 met eigen douchegelegenheid op de begane grond)
• uitgebreide elektrische installatie en warmte terugwinunit
• goede materiaalkeuze zorgt voor gering onderhoud op lange termijn

ARCHITECTUUR
Deze woning is zeer herkenbaar vanwege de karakteristieke kapvorm met mooie geglazuurde dakpannen, de in het midden geplaatste voordeur en het mooie metselwerk.

FRAAI AANGELEGD PERCEEL
Het zongerichte en onderhoudsvriendelijke perceel is maar liefst 879 m² groot en lijkt zelfs aanzienlijk groter doordat deze aan de achterzijde met een groenstrook verbonden is. Hierdoor ervaart u wel de vrijheid maar niet de lasten van een grote tuin. Het aan de woning grenzende en verdiept aangelegde terras vormt een fraai verlengstuk van de woonruimte. Hierdoor kunt u volop genieten van het buitenleven en de ondergaande zon op mooie zomeravonden.
Aan de voorzijde is een ruime oprit aanwezig met zowel naast als achter gelegen parkeerplaatsen. Hierdoor is gemakkelijk in- en uitrijden mogelijk.
Tijdens de bouw is het perceel verhoogd aangelegd, waardoor de woning hoger gesitueerd is ten opzichte van de omliggende bebouwing en de straat. Dit versterkt de statige uitstraling van de woning.

‘HOBBY’S MOGEN GELD KOSTEN’
Hobby’s mogen geld kosten, vandaar dat de eigenaar een fraai houten bijgebouw heeft gerealiseerd met de functie van een ruime schuur en carport. Vanwege niet zichtbare bouwkundige kwaliteiten en reeds aanwezige voorzieningen is het bijgebouw ook geschikt te maken als gastenverblijf of hobbyruimte. Alternatief gebruik als kantoor- of praktijkruimte is mogelijk.
Aan de voorzijde is een uiterst royale carport gesitueerd waar met gemak twee auto’s onder kunnen staan. Bovendien is er een betonvloer aanwezig waardoor de carport nog gebruiksvriendelijker is.

BIJZONDERHEDEN
• inhoud ca. 500 m³ (excl. garage), woonoppervlakte ca. 155 m²
• Remeha HR-combiketel (2010) in verzwaarde uitvoering (CW 6)
• glasvezelkabel aanwezig
• de verdiept aangelegde zitkuil heeft een eigen waterafvoer
• eigenaar heeft een voorkeur voor aanvaarding juni/juli 2021
• de bijgevoegde plattegronden zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de exacte maten voor u van belang zijn bieden wij u graag de mogelijkheid om deze ook zelf op te nemen
• onze foto’s zijn gemaakt zonder groothoeklenzen, waardoor deze een realistisch beeld geven van de ware grootte

Plattegronden

WOONRUIMTE
• centraal gesitueerde hal/entree met uitgebreide meterkast (v.v. glasvezel), bergkast, toiletruimte met zwevend toilet
• fraaie living met tuingericht eetgedeelte v.v. plavuizenvloer, houtkachel, tuindeuren en veel ramen voor extra lichttoetreding en vrij uitzicht
• keuken met groot spoeleiland, diverse apparatuur (o.a. inductiekookplaat) en natuurstenen bladen
• living en keuken samen bijna 60 m²
• inpandige bijkeuken met diverse aansluitingen en tuindeur
• slaapkamer (ca. 15 m²) met aangrenzende douchegelegenheid en wastafel

1E VERDIEPING
• bereikbaar door gemakkelijk beloopbare trap
• overloop met separate toiletruimte en grote inloopkast
• 4 slaapkamers (resp. ca. 16, 16, 15 en 14 m²)
• badkamer met dakkapel over de volle breedte v.v. ruime inloopdouche, twee wastafelmeubels en ligbad

2E VERDIEPING
• bereikbaar door middel van vlizotrap
• ruime berging met stahoogte in de nok
• opstelplaats warmte terugwinunit

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

WOONOMGEVING
De sfeervolle woonomgeving laat zich het beste typeren als een typisch coulisselandschap. Een landschap waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig zijn. De afwisselende natuurrijke omgeving bestaat uit weilanden omzoomd door karakteristieke oude boomwallen, diverse sloten, meerdere vijverpartijen en bossen.

VOORZIENINGEN
Marum is zeer centraal gelegen tussen de bruisende stad Groningen en de actieve plaatsen Drachten, Heerenveen en Leeuwarden. De ligging in het landelijke gebied wordt gecombineerd met de goede voorzieningen van een gemoedelijk dorp. Diverse voorzieningen zoals 2 basisscholen, kinderopvang, supermarkten, sport- en ontspanningsmogelijkheden (waaronder een mooi openlucht zwembad) zijn binnen handbereik. Fiets- en wandelmogelijkheden zijn in deze natuurrijke woonomgeving volop aanwezig.

BEREIKBAARHEID
Vanwege de centrale ligging en de nabijheid van de snelweg A7 zijn omliggende plaatsen als Groningen en Drachten binnen 20 autominuten bereikbaar. Ook het openbaar vervoer vanuit Marum is goed geregeld en bushaltes zijn in de nabijheid aanwezig.