Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 295.000,– k.k.
DEZE WONING IS VERKOCHT

VOELT U ZICH OOK PRETTIGER IN EEN BREDE STRAAT MET VEEL GROEN WAARBIJ PRIVACY EN UITZICHT NOG VANZELFSPREKENDHEDEN ZIJN……EN WILT U DIT COMBINEREN MET EEN LICHT INTERIEUR EN EEN ZORGVULDIGE STAAT?

Aan de opvallend brede en door groen omzoomde Vincent van Goghstraat staat deze degelijk gebouwde 2/1 kapwoning met 4 slaapkamers, een licht interieur, een aangebouwde bijkeuken, grote stenen garage (6.50 x 3.90 m) en gebruiksvriendelijke carport (2013).

Bijzondere locatie
In afwijking tot wat gebruikelijk is voor veel nieuwe woonwijken, is de opzet ruimer en groener. Ook is diversiteit van de omliggende bebouwing groot waardoor de vriendelijke uitstraling van de straat versterkt wordt. Bovendien is de levendigheid van het centrum van het aangrenzende dorp Leek op korte afstand beschikbaar.

Bouwkundige staat
Deze woning is in 1984 gebouwd waarbij gebruik is gemaakt van degelijke materialen. Dit is ook nu nog steeds zichtbaar. Sindsdien is deze woning zorgvuldig bewoond en goed onderhouden.

Indeling en interieur
De indeling voelt ruimer aan dan de buitenzijde doet vermoeden. Vanwege de grote raampartijen en de gunstige zonligging is de lichttoetreding optimaal. De wanden en plafonds zijn v.v. stucwerk, waardoor de woning een eigentijdse uitstraling heeft. Vanwege de goede basis zijn eventuele aanpassingen gemakkelijk en tegen geringe kosten uitvoerbaar.

Garage/hobbyruimte
De aangebouwde stenen garage is in plaats van de gebruikelijke 2.90 m maar liefst 3.90 m breed. De garage is hierdoor veel groter en praktischer. Naast de kanteldeur is een aparte loopdeur aanwezig. Aan de achterzijde is bovendien nog een extra tuindeur. Handig is de aanwezigheid van verwarming, elektra en een eenvoudig aanrechtblok met warm- en koud water.

Perceel
Het sfeervol aangelegde perceel is 315 m² groot. Opvallend is dat er door de grote afstand ten opzichte van de omliggende bebouwing veel meer privacy in de achtertuin aanwezig is dan gebruikelijk. Ook de bezonning is gunstig door de ligging op het zuidwesten.

De onderhoudsvriendelijke tuin bestaat uit groene borders, meerdere terrassen en een leuk houten tuinhuis. Eén van de terrassen grenst aan de woonkamer, waardoor de tuin tevens een mooi verlengstuk vormt van de woonruimte. Aan de voorzijde is een lange oprit met meerdere parkeervoorzieningen aanwezig.

Bijzonderheden
• degelijk gebouwd in 1984 en volledig geïsoleerd
• inhoud ca. 365 m³ (exclusief garage), woonoppervlakte ca. 130 m²
• Vaillant Hr-combiketel (2005)
• onderhoudsarme kunststof goten (2007)
• schilderwerk uitgevoerd op basis van jaarlijks onderhoud
• de bijgevoegde plattegronden en 3D-impressies zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de exacte maten voor u van belang zijn bieden wij u graag de mogelijkheid om deze ook zelf op te nemen.
• onze foto’s zijn gemaakt zonder groothoeklenzen, waardoor deze een realistisch beeld geven van de ware grootte

Plattegronden

WOONRUIMTE
Op de begane grond zijn onder andere aanwezig:
• een entree/hal met gemoderniseerd toilet
• een lichte L-vormige woonkamer (met fraaie eiken vloer 2007, grote raampartijen en kunststof schuifpui 2009 met dubbele deur)
• eenvoudige maar zeer zorgvuldige gebruikte hoekkeuken (2003)
• de woonkamer en keuken zijn samen bijna 50 m² groot
• een geïsoleerde bijkeuken (met diverse aansluitingen, vaste kastenwand, achter-entree en binnendoor naar garage

1e verdieping
• lichte overloop met zijraam
• 3 slaapkamers, waarvan 2 met dakkapel (resp. ca. 14, 13 en 10 m²)
• gemoderniseerde en neutraal uitgevoerde badkamer (2005) met whirlpool, toilet, wastafel, elektrische vloerverwarming voor extra comfort en zijraam voor optimale lichttoetreding en verbeterde ventilatiemogelijkheid

2e verdieping
• bereikbaar door middel van vaste trap
• ruime overloop met bergruimte
• leuke slaap-/hobbykamer (ca. 15 m²) met 2 Velux dakramen
• ondanks de schuine daklijn is deze verdieping uitstekend bruikbaar door een nokhoogte van maar liefst 2.80 m

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

De woning is gelegen nabij de rand van het dorp. De geliefde woonomgeving wordt gekenmerkt door veel groen en een ruime opzet. Veel bewoners waarderen deze omgeving vanwege het rustige karakter, de diversiteit en de kindvriendelijke opzet. Het aangrenzende bos nodigt uit tot het maken van lange wandelingen.

Nietap grenst aan het dorp Leek en is gelegen in de kop van Drenthe, te midden van de stedendriehoek Groningen-Assen-Drachten. De belangrijkste kenmerken van deze fraaie woonomgeving met zijn grote landschappelijke verscheidenheid zijn rust en ruimte in combinatie met uitstekende voorzieningen en een goede bereikbaarheid. Het nabijgelegen Landgoed Nienoord met bijbehorend ‘Zwemkasteel’, het Natuurschoonbos en het fraaie Leekstermeer bieden volop mogelijkheid tot ontspanning.

Uitgebreide voorzieningen
Een gevarieerd winkelaanbod, scholen en diverse openbare voorzieningen zijn in de nabijheid gelegen. Hiervan zijn enkele zelfs op 10 minuten loopafstand aanwezig. De aangrenzende plaatsen Leek en Roden worden gewaardeerd vanwege het dorpse en gemoedelijke karakter in combinatie met een hoogwaardig voorzieningenniveau.

Bereikbaarheid
De snelweg A7 is in de nabijheid gelegen, waardoor de bruisende stad Groningen in 20 autominuten bereikbaar is. Ook de plaatsen Assen en Heerenveen zijn vanuit Nietap goed bereikbaar. Het openbaar vervoer is uitstekend geregeld met bushaltes in de nabijheid.