Object details

Informatie over het object

HUURPRIJS:
€ 995,– per maand (exclusief BTW en verbruikslasten)

OP ZOEK NAAR EEN PRAKTISCHE OPLOSSING VOOR DE HUISVESTING VAN UW GROEIENDE ONDERNEMING OF EEN UIT DE HAND GELOPEN HOBBY WAARBIJ GOEDE BEREIKBAARHEID BELANGRIJK IS?

Op een steenworp afstand van de rondweg om Roden en nabij de bruisende stad Groningen staat deze op een hoeklocatie gelegen bedrijfsruimte van ca. 140 m² met bijbehorende parkeerplaats.

Binnenkort klaar voor gebruik
Enige tijd geleden is gestart met de bouw. Momenteel wordt er nog druk gewerkt aan de verdere afbouw. De vermoedelijke oplevering is 1e kwartaal ’23.

Afmetingen
De afmetingen zijn:
• 9.85m breed en 9.43m diep
• totale hoogte 6.45m
• sectionaaldeur 3.50 x 5.00m

Plezierig & goedkoper werken
Deze bedrijfsruimte wordt naast een aantal basisvoorzieningen tevens uitgevoerd met diverse kostbare meerwerkopties die het werken plezieriger en goedkoper maken, waaronder:
• water, elektra, internetaansluiting en toilet
• compleet uitgevoerde elektrische installatie
• dubbele toegangsdeur aan de voorzijde, een sectionaaldeur met daarnaast een separate deur
• extra ramen in de voor- en zijgevel, waardoor meer lichttoetreding
• verbeterde isolatie van vloer, wand en dak (waardoor de dakconstructie direct geschikt is voor de plaatsing van zonnepanelen)
• een mooi gecoate betonvloer op de begane grond voor extra bescherming

Extra voorzieningen nodig?
De verhuurder is bekend met het ondernemerschap en hecht er daardoor waarde aan om zaken goed en zorgvuldig te regelen.
In overleg met de verhuurder is het mogelijk om extra voorzieningen aan te brengen. Indien dit wenselijk is, laat het ons weten, dan gaan wij graag in overleg.

Parkeervoorzieningen
Er is een directe toegangsweg om het gehele gebouw, waardoor eenvoudig parkeren mogelijk is. Grenzend aan de bedrijfsruimte zijn meerdere parkeervoorzieningen aanwezig.

Veiligheid
Op bedrijventerrein ‘Haarveld’ is beveiliging aanwezig. Daarnaast is er sprake van enige sociale controle omdat er op dit terrein ook gewoond mag worden.

Bijzonderheden
• onze foto’s zijn gemaakt zonder groothoeklenzen, waardoor deze een realistisch beeld geven van de ware grootte
• de huurprijs is exclusief de maandelijkse verbruikslasten
• verhuur op basis van een ROZ huurovereenkomst, waardoor zowel de belangen van huurder als verhuurder goed geregeld worden
• waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, vermeerderd met BTW, van toepassing

Roden
De aantrekkingskracht van het in de kop van Drenthe gesitueerde brinkdorp Roden is groot. Dit komt tot stand doordat het een geliefde woonplaats is voor velen vanwege de goede bereikbaarheid, het hoge voorzieningenniveau, de sfeervolle uitstraling van het dorp en de natuurrijke omgeving.

Vanwege de centrale ligging nabij de provinciegrens van Groningen en Friesland is sprake van een relatief groot verzorgingsgebied. Bovendien is Roden vanuit Groningen, Assen en Drachten snel bereikbaar.
De actieve Zakenkring van Roden en de Vereniging voor Volksvermaken zetten zich in om de aantrekkingskracht van Roden te behouden en uit te breiden. Jaarlijks worden er meerdere drukbezochte evenementen georganiseerd.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is uitstekend door de ligging nabij uitvalswegen.
Hierdoor liggen plaatsen als Groningen, Assen en Drachten binnen handbereik. Ook het openbaar vervoer is prima geregeld met zelfs een bushalte aan het begin van de straat.