Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 329.500,– k.k.
DEZE WONING IS VERKOCHT

OP ZOEK NAAR DE RUIMSTE WONING IN Z’N KLASSE…….. EN GENIETEN VAN EEN STIJLVOLLE UITSTRALING, EEN OPVALLEND LICHT INTERIEUR, 4 SLAAPKAMERS, EEN FRAAI UITZICHT OP HET GROEN EN EEN DIEPE ACHTERTUIN MET OPTIMALE PRIVACY?

Aan de door groen omzoomde Walakker staat deze in 1994 gebouwde ‘Groothuiswoning’ (met een maatvoering van maar liefst 9.40 x 6.20m), met geïsoleerde bijkeuken en verlengde en verbrede garage.

WOONCOMFORT
Deze door Groothuis Woningbouw gerealiseerde woning is gebouwd met toepassing van verzwaarde betonnen binnenmuren en vloeren, volledig geïsoleerd en daardoor zeer comfortabel en energiezuinig. De degelijke bouwmethode zorgt er bovendien voor dat contactgeluiden met de aangrenzende woning minimaal zijn. Het mooie metselwerk, de lichte steen en de fraaie kapconstructie zorgen voor een onderscheidende uitstraling.

UITZICHT & PRIVACY
De Walakker wordt van de doorgaande weg gescheiden door een verhoogd aangelegde groenstrook. Naast een mooi uitzicht zorgt dit ook voor veel extra privacy. Dit wordt versterkt doordat er aan de voorzijde geen bebouwing staat. De woning zelf springt naar voren ten opzichte van de andere woningen in de straat. Hierdoor komt de mooie uitstraling van de woning nog beter tot z’n recht en is er ook vanuit de woonkamer vrij zicht over de straat. De zongerichte achtertuin is dieper dan gebruikelijk en de achterliggende woningen zijn gunstig gesitueerd, waardoor er opvallend veel privacy aanwezig is.

PERCEEL
Het grote perceel (341 m²) bestaat uit een voortuin met grote oprit en meerdere parkeervoorzieningen en een zongerichte achtertuin van 15 meter diep.

GARAGE
De aangebouwde stenen garage is verlengd tot 7.30m en verbreed tot 3.85m. In plaats van de gebruikelijke metalen kanteldeur zijn aan de voorzijde 2 fraaie houten deuren en een aparte loopdeur aanwezig. Bovendien is de gedeeltelijk geïsoleerde garage voorzien van een achterdeur en is deze ook via de bijkeuken bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN
• inhoud ca. 475 m³ (exclusief garage en bijkeuken), woonoppervlakte ca. 150 m²
• volledig geïsoleerd en v.v. Nefit Topline Hr-combiketel (2010)
• de bijgevoegde plattegronden en 3D-beelden zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de exacte maten voor u van belang zijn bieden wij u graag de mogelijkheid om deze ook zelf op te nemen
• de afstand tussen de muur van de hal en de woning scheidende muur is met 3 meter veel ruimer dan gebruikelijk, waardoor de woonkamer en eetkeuken praktischer indeelbaar zijn
• realisatie van een 5e slaapkamer op de 2e verdieping is mogelijk
• wij maken onze foto’s zelf en zonder groothoeklens, waardoor deze een realistisch beeld geven van de ware grootte

Plattegronden

WOONRUIMTE
• entree/hal met tegen de buitengevel aan gesitueerd toilet, meterkast en
garderobe
• straatgerichte en lichte L-vormige woonkamer
• keuken in hoekopstelling met diverse apparatuur
• woonkamer en keuken zijn samen ruim 50 m²
• volledig geïsoleerde bijkeuken met tuindeur en toegang tot garage

1E VERDIEPING
• ruime en lichte overloop met raam in de zijgevel
• 3 grote slaapkamers (resp. ca. 16, 15 en 10 m²) waarvan 1 met leuk balkon
• grote badkamer v.v. ligbad, ruime douche, wandtoilet, dubbele wastafel en raam voor optimale lichttoetreding en goede ventilatie

2E VERDIEPING
• bereikbaar door middel van een vaste trap
• overloop met een aansluiting voor wasmachine en droger en toegang tot vliering boven de slaapkamer
• ruime L-vormige slaap-/hobbykamer (ca. 18 m²) v.v. 2 grote dakramen en extra bergruimte achter de knieschotten

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

De woning is gelegen in de ruime opgezette en moderne woonomgeving van de 5e Verloting, nabij de rand van het gezellige brinkdorp Roden en Nieuw Roden. De straat wordt hoofdzakelijk gebruikt door omwonenden, waardoor deze rustig en kindvriendelijk is. Deze wijk wordt gekenmerkt door veel groen en waterpartijen. Veel bewoners waarderen deze wijk vanwege het rustige karakter, de diversiteit , de kindvriendelijke opzet en de aanwezigheid van meerdere scholen en een supermarkt op korte afstand.
Het Drentse landschap, waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig is, bestaat uit een afwisselende natuurrijke omgeving met weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen, diverse uitgestrekte bossen, heidevelden en fraaie zandverstuivingen.
Recreatieve trekpleisters van formaat zijn de nabijgelegen Landgoederen Mensinghe en Nienoord, het Leekstermeer en het grootschalige natuurgebied ‘De Onlanden’. In deze natuurrijke woonomgeving zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden.

VOORZIENINGEN
Het sfeervolle brinkdorp Roden biedt uitstekende voorzieningen.
Naast een uitgebreid winkelaanbod zijn er diverse scholen (waaronder ook middelbaar onderwijs) en sportfaciliteiten in de nabijheid aanwezig. Daarnaast heeft het dorp als bijzonderheden nog een eigen theater (de Winsinghhof) en een fraaie golfclub (Holthuizen).

BEREIKBAARHEID
De stad Groningen is in 25 minuten per bus te bereiken. Bushaltes bevinden zich op loopafstand. Vanwege de ligging nabij de snelweg A7 en A28 zijn omliggende steden zoals Groningen, Heerenveen en Assen goed bereikbaar.