Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 249.000,– k.k.
Deze woning is verkocht

GENIETEN VAN EEN PARKACHTIGE WOONOMGEVING EN MODERN COMFORT………………………………. IN EEN ONDERSCHEIDEND APPARTEMENT MET INPANDIGE PARKEERVOORZIENING EN EEN WEIDS UITZICHT OVER HET OMLIGGENDE COULISSELANDSCHAP?

Aan de Waterborgh staat dit zorgvuldig bewoonde appartement met zongericht inpandig balkon, gelegen op de 3e woonlaag, waardoor zowel vrij uitzicht als optimale veiligheid gewaarborgd zijn.

ONDERSCHEIDENDE ARCHITECTUUR
Het fraaie ontwerp van de ‘Waterborgh’ is geïnspireerd op de rijke historie van het gebied die teruggaat naar de tijd van borgen (woonkastelen). Kenmerkend is de ligging in het water en de parkachtige aanleg van het omliggende groen.

WOONCOMFORT
Het appartement is toegankelijk via een statige centrale entree, die uit oogpunt van comfort en veiligheid is afgesloten en voorzien van een intercom. In de centrale hal is er naast het trappenhuis een liftinstallatie aanwezig. De eigen parkeervoorziening en berging zijn in de (afgesloten) kelder gesitueerd. Het appartement zelf heeft een gebruiksvriendelijke indeling, is goed geïsoleerd en degelijk gebouwd, waardoor contactgeluid met de buren nauwelijks waarneembaar is.

INTERIEUR
Vanwege de gunstige zonligging en de grote raampartijen voelt het appartement ruim en licht aan. Het interieur is keurig afgewerkt in een lichte kleurstelling. De keuken en het sanitair zijn modern en neutraal uitgevoerd. Hierdoor is het appartement geschikt voor direct gebruik.

GOEDE STAAT VAN ONDERHOUD
De zorgvuldige staat van het gebouw, het appartement zelf en het omliggende terrein vallen direct op. De actieve vereniging van eigenaren besteedt dan ook zeer veel zorg aan het onderhoud en het schoonmaken van het complex en het buitenterrein. Daarnaast is er sprake van een gemeenschappelijke opstalverzekering. De maandelijkse vergoeding voor de V.v.E. bedraagt € 210,–.

BIJZONDERHEDEN
• woonoppervlakte ca. 105 m² (excl. loggia’s), bouwjaar 1997
• Intergas Hr-combiketel (2018)
• de loggia is eveneens vanuit de keuken toegankelijk
• vanwege de grote deuren vormt de loggia een fraai verlengstuk van de woonruimte

Plattegronden

INDELING
Afgesloten portiek, statige centrale hal (uitsluitend toegankelijk via intercom), lift en trapopgang.

INDELING APPARTEMENT
• entree/hal met modern toilet
• lichte woonkamer (met aangrenzende zongerichte loggia, bereikbaar via 2 openslaande terrasdeuren)
• eenvoudige en neutraal uitgevoerde keuken met diverse apparatuur en aangrenzende bijkeuken
• woonkamer en keuken zijn samen ruim 50 m²
• slaapkamer (ca. 17 m²) met toegang tot 2e loggia
• slaapkamer (ca. 11 m²)
• moderne badkamer (v.v. ligbad, ruime douche en wastafel).

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

WOONOMGEVING
De wijk ‘Wolveschans’ wordt gekenmerkt door een ruime opzet, waterpartijen en opvallend veel groen. De van oudsher reeds aanwezige boomwallen zijn behouden gebleven, waardoor deze recent ontwikkelde woonomgeving een vriendelijke uitstraling heeft. Veel bewoners waarderen deze wijk vanwege de nabijheid van het centrum, de aanwezigheid van diverse scholen en sportvoorzieningen, het rustige karakter, de diversiteit en de kindvriendelijke opzet.

VOORZIENINGEN
Leek is zeer centraal gelegen in de stedendriehoek Groningen, Assen en Heerenveen. Het is een gemoedelijk dorp en met een uitgebreid en gevarieerd winkelaanbod, diverse scholen ( zowel lager- als middelbaar) en veel sportfaciliteiten.

De afwisselende natuurrijke omgeving bestaat uit weilanden omzoomd door oude boomwallen, diverse uitgestrekte bossen, heidevelden en fraaie zandverstuivingen. Het nabij gelegen Leekstermeer, het grootschalige natuurgebied ‘De Onlanden’ en Landgoed Nienoord vormen unieke recreatieve voorzieningen. Fiets- en wandelmogelijkheden zijn talrijk.

BEREIKBAARHEID
Door de gunstige situering op korte afstand van de snelweg A7, is de bruisende stad Groningen uitstekend bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld met een bushalte op loopafstand. Hierdoor is Groningen in ca. 25 minuten bereikbaar.