Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 325.000,– k.k.
Deze woning is verkocht

HOUDT U NIET VAN ‘STANDAARD’ EN ZOEKT U DAAROM EEN ONDERSCHEIDENDE 2/1 KAPWONING MET EEN VERRASSENDE INDELING, VEEL EXTRA WOONRUIMTE OP DE BEGANE GROND
(CA. 95 M²), 5 SLAAP-/WERKKAMERS EN EEN ZEER LICHT INTERIEUR?

Bij het inrijden van de Westhove valt de ruime opzet van de gemoedelijke woonomgeving direct op. De straat is aan weerszijden omzoomd door brede groenstroken met fraaie oude bomen.

ONDERSCHEIDENDE KENMERKEN
In vergelijking met andere woningen in dezelfde prijsklasse heeft deze woning diverse kenmerken die zorgen voor veel extra wooncomfort waaronder:
• gunstige situering
• onderscheidende vormgeving
• ruime maatvoering met een praktische, maar bovenal gezellige indeling
• smaakvol interieur in lichte kleurstelling
• optimale lichttoetreding door goede zonligging en grote raampartijen
• achtertuin met opvallend veel privacy

WOONRUIMTE
Het onderscheidende ontwerp van de buitenzijde weet de ruime inhoud op een verrassende wijze te verbergen. Eenmaal binnen zult u versteld staan van de woonruimte die deze woning te bieden heeft. De begane grond is zeer royaal uitgevoerd. De woning is aan de zijkant uitgebouwd om plaats te bieden aan een ruime hal, een slaap-/werkkamer en een ruime bijkeuken. Bijkomend voordeel is dat hierdoor de woonkamer met 60 m² veel groter is dan gebruikelijk. Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een moderne badkamer aanwezig. De oorspronkelijk aanwezige 4e slaapkamer is samengevoegd en in gebruik als fraaie walk-in-closet. De 2e verdieping is door middel van een vaste trap bereikbaar en biedt plaats aan een 5e slaap-/werkkamer.

INTERIEUR
Reeds bij binnenkomst is de prettige en eigentijdse sfeer van deze woning direct merkbaar. De afwerking, keuken en sanitair zijn smaakvol op elkaar afgestemd waardoor er een eenheid ontstaat die rust uitstraalt. Ook is het interieur door de gunstige zonligging, de grote raampartijen en de gebruikte kleurstelling opvallend licht.

OPTIMALE PRIVACY
Doordat de straat breder is dan gebruikelijk is de afstand ten opzichte van de tegenoverliggende woningen relatief groot. Bij de inrichting van de achtertuin is rekening gehouden met de realisatie van veel privacy. Dit wordt versterkt door de aanwezigheid van een tussenliggende straat, die uitsluitend gebruikt wordt door omwonenden.

PERCEEL
Het perceel is 317 m² groot. De achtertuin is breder dan gebruikelijk en v.v. een door diverse struiken omzoomd gazon. Het grote terras vormt een fraai verlengstuk van de woonkamer. De aanwezige houten schuur zorgt voor extra bergruimte.

BIJZONDERHEDEN
• oorspronkelijk bouwjaar 1974, inhoud (ca. 475 m³), woonoppervlakte (ca. 180 m²)
• ruime houten berging (vanuit bijkeuken toegankelijk)
• de woning is ook achterom via de tussenliggende straat bereikbaar
• de woning is op tal van punten aangepast en gemoderniseerd. Buitenom staat de woning vers in de verf; een paneel aan de zijkant moet nog worden aangepast
• aanwezigheid van zonnecollectoren en een zonneboiler t.b.v. de warmwatervoorziening
• de bijgevoegde plattegronden en 3D-beelden zijn uitsluitend bedoeld ter indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Indien de exacte maten voor u van belang zijn bieden wij u graag de mogelijkheid om deze ook zelf op te nemen
• onze foto’s zijn gemaakt zonder groothoeklenzen, waardoor deze een realistisch beeld geven van de ware grootte

Plattegronden

WOONRUIMTE
• voorentree/hal met modern toilet en vernieuwde en uitgebreide meterkast
• sfeervolle en lichte straatgerichte woonkamer met hoog plafond en grote raampartijen met uitzicht over de vaart
• fraaie woonkeuken van maar liefst 5.70 m met een aanrechtblad over de volle lengte
• tussenhal met achterentree en lichtkoepel voor extra lichttoetreding en toegang tot aangrenzende………………
• grote tuingerichte slaapkamer met tuindeuren en doordacht geplaatste raampartijen en toegang tot aangrenzende……………….
• badkamer (luxe uitgevoerd en v.v. duobad, ruime douche, dubbele wastafel, toilet en grote lichtkoepel)
• tussenhal met extra bergruimte, wasruimte, toegang tot de keuken en trapopgang

1e VERDIEPING
• 2 leuke en speels ingedeelde slaapkamers, waarvan 1 met grote dakkapel
• bergruimte

Met de bijgevoegde tekeningen en 3D-beelden als basis kan architect Farzad Salehi met 3D-techniek eventuele door u gewenste interieur-, indeling- en/of uitbreidingsvarianten zichtbaar maken.
Hij heeft ruime ontwerpervaring opgedaan bij diverse gerenommeerde bedrijven op het gebied van zowel interieur als exterieur.

Bent u ook nieuwsgierig naar de mogelijkheden van dit object? Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend en kosteloos advies bij ons op kantoor.

Deze woning is gelegen in een rustige straat, nabij de rand van het gemoedelijke maar actieve brinkdorp Roden, nabij de provinciegrens van Groningen. Kenmerkend is de landelijke ligging in het voor Drenthe typerende coulisselandschap. Een landschap, waarbij rust en ruimte nog volop aanwezig zijn. De natuurrijke omgeving bestaat uit weilanden omzoomd door zeer karakteristieke oude boomwallen, nabijgelegen bossen en het waterrijke natuurgebied ‘De Onlanden’ waarvan het Leekstermeer onderdeel uitmaakt. Fiets- en wandelmogelijkheden zijn volop aanwezig.

VOORZIENINGEN
Naast een uitgebreid winkelaanbod zijn er diverse scholen (zowel lager- als voortgezet onderwijs) en uitgebreide sportfaciliteiten in de nabijheid aanwezig. Een recreatieve trekpleister van formaat is het nabijgelegen Landgoed Mensinge. Daarnaast heeft het dorp als bijzonderheden nog een eigen theater (de Winsinghhof) en een fraaie golfclub (Holthuizen).

BEREIKBAARHEID
De bruisende stad Groningen is zowel met de auto, bus en fiets uitstekend bereikbaar. Het openbaar vervoer in de regio is goed geregeld met meerdere bushaltes en zelfs een groot busstation op korte afstand.