Woning details

Informatie over de woning

VRAAGPRIJS:
€ 325.000,– k.k.

Deze woning is verkocht

WILT U OOK WONEN OP ÉÉN VAN DE MOOISTE LOCATIES IN NIEUWBOUWPLAN OOSTINDIE …………….. EN HECHT U WAARDE AAN EEN VRIJ UITZICHT EN DE EXTRA PRIVACY VAN EEN HOEKWONING…………… EN WILT U OOK NOG EENS ZORGELOOS WONEN MET MODERN WOONCOMFORT, UITSTEKENDE ISOLATIE EN EEN ONDERHOUDSARME BOUWMETHODE, WAARDOOR DE MAANDELIJKSE LASTEN OPVALLEND LAAG ZIJN?

Deze hoekwoning verkeert in goede staat waardoor deze ideaal is voor mensen die weinig extra werk willen hebben!

MODERN WOONCOMFORT
Deze door Groothuis Woningbouw gerealiseerde woning is geheel traditioneel gebouwd, volledig geïsoleerd en daardoor zeer comfortabel en energiezuinig. De degelijke bouwmethode zorgt er bovendien voor dat contactgeluiden met de aangrenzende woning minimaal zijn. Vanwege de goede bouwmethode zijn de werkzaamheden ook in de toekomst gering. Het wooncomfort wordt nog verder versterkt doordat de woning is gebouwd volgens het nieuwe Bouwbesluit waaronder o.a. hoge plafonds en deuren en gemakkelijk beloopbare trappen.

ENERGIEZUINIG
Ook de bijkomende maandelijkse lasten van deze woning zijn relatief laag. Dit komt door de hoge mate van energiezuinigheid. Vanwege de uitstekende isolatie, 10 zonnepanelen en de in 2020 vernieuwde
Hr-combiketel bedraagt het maandelijkse energieverbruik bij de huidige eigenaar slechts € 105,–. Op deze woning is energielabel A van toepassing.

PERCEEL
Het hoekperceel is met maar liefst 282 m² opvallend groot . De tuin heeft een aan de keuken grenzend terras met een besloten karakter en aangename sfeer. Aan de zijkant is een mooi gazon met een leuk zitgedeelte aanwezig. Op de achterzijde van het perceel staat een L-vormige houten garage met een eigen parkeervoorziening aan de voorzijde. Vanwege de directe ligging aan de openbare weg is de bereikbaarheid hiervan uitstekend. Ook het in- en uitrijden is hierdoor zeer gemakkelijk.

WOONRUIMTE
• zijentree/hal met garderobe en toilet
• lichte straatgerichte woonkamer met fraai uitzicht, gashaard en tuindeuren
• tuingerichte keuken, uitgevoerd in stijlvol zwart en met extra zijraam
• woonkamer en keuken zijn samen bijna 40 m²
• geïsoleerde bijlkeuken met diverse aansluitingen, 2e keukenblok, tuindeur en zijraam

1E VERDIEPING
• 3 slaapkamers (resp. ca. 12, 11.5 en 9.5 m²)
• grote en geheel betegelde badkamer ( v.v. hoekbad, separate douche, wandtoilet, wastafelmeubel en raam voor extra lichttoetreding en ventilatiemogelijkheden)

2E VERDIEPING
• door middel van vaste trap bereikbaar
• ruime zolderberging v.v. dakraam, waardoor ook geschikt als gebruik voor 4e slaapkamer
• extra bergruimte achter de knieschotten

BIJZONDERHEDEN
• inhoud ca. 355 m², woonoppervlakte ca. 112 m²
• jaarlijkse opbrengst zonnepanelen circa 2.100 kWh
• wij maken onze foto’s zelf en zonder groothoeklens, waardoor deze een realistisch beeld geven van de woonkwaliteiten en de ware grootte
• de eigenaar heeft een voorkeur voor oplevering in december ’21, afhankelijk van de voorwaarden is eerdere aanvaarding bespreekbaar

De wijk ‘Oostindie’ wordt gekenmerkt door een ruime opzet, grote waterpartijen, opvallend veel groen en diverse speelplaatsen voor kinderen. De van oudsher reeds aanwezige boomwallen zijn behouden gebleven, waardoor deze recent ontwikkelde woonomgeving een vriendelijke uitstraling heeft. Veel bewoners waarderen deze wijk vanwege de nabijheid van het centrum, de aanwezigheid van scholen en sportvoorzieningen, het rustige karakter, de diversiteit en de kindvriendelijke opzet.

VOORZIENINGEN
Leek is zeer centraal gelegen in de stedendriehoek Groningen, Assen en Heerenveen. Het is een gemoedelijk dorp en met een uitgebreid en gevarieerd winkelaanbod, diverse scholen ( zowel lager- als middelbaar) en veel sportfaciliteiten.
De afwisselende natuurrijke omgeving bestaat uit weilanden omzoomd door oude boomwallen, diverse uitgestrekte bossen, heidevelden en fraaie zandverstuivingen. Het nabij gelegen Leekstermeer, het grootschalige natuurgebied ‘De Onlanden’ en Landgoed Nienoord vormen unieke recreatieve voorzieningen. Fiets- en wandelmogelijkheden zijn talrijk.

BEREIKBAARHEID
Door de gunstige situering op korte afstand van de snelweg A7, is de bruisende stad Groningen uitstekend bereikbaar. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld met een bushalte op loopafstand. Hierdoor is Groningen in ca. 25 minuten bereikbaar.